tiistai 31. tammikuuta 2012

Jee,

postilaatikossani oli kaikkea kivaa :D Talonyhtiöltä laskelma että saan vähän huoltomieskuluja yms. takasin, ja sitten tärkein toki eli työsoppari, kammo nivaska paprua.Täytyy käydä näköjään tuolla kaupungintalolla ja hakea ote rikosrekisteristä. Sitten 1.3 voikin aloittaa hommat. Irtisanouduin tosiaan eilen.

Nyt ulos paprunivaskan kanssa, käppäilen niin saan vähän raitista ilmaa. Huomenna taas tänne omaan kotiin. Tulee ystis juhliin sopparia ja sitten myös hänen uuden uran alkua (se kultaseppätyyppi.)

maanantai 30. tammikuuta 2012

Naurettu

taas ihan hysteerisenä junamatka kotiin, työkaverien kasnsa siis. :)

Kiva kun on kivaa mutta itku pitkästä ilosta, tänään lähti postiin irtisanominen :O tonne vuokrafirmaan. En voinnut enään lykätä sitä.

Keskiviikkona meen ystiksen kanssa kahville juhliin mun sopparia ja hänen uusia kuvioita myös, myös lopettanut palkkaduunit ja aloittanut oman kultasepänliikkeen pidon.

Kivaa viikkoa meille. :)

lauantai 21. tammikuuta 2012

Morjensta!

Ihanaa, lauantai.

Tänään nukuin ensin pitkään, sitten join kahvia ja söin riisikakkuja. Ulkona sataa lunta, on kaunista. Meillä on nyt kolme uutta tipua taas (kanarianlintuja siis) miehen siskon siirtolapuutarhasta. Ovat vähän säikkyjä kun eivät ole käsikesyjä, vähän ihmisten kanssa olleet.

Iltapäivällä tapaan ystäväni monen kuukauden jälkeen, tää on niin tätä kun ihmiset on kiireisiä omien vuorotöittensä kanssa eikä oo oikeasti mitään mahdollisuutta tavata arkisin eikä aina viikonloppunakaan- no tänään pulistaan sitten oikein olan takaa. :D

Kivaa viikonloppua meille!

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Iltaa!

Ollut aika saamaton päivä, mut saa sunnuntai joskus ollankin. Olen vain nukkunut, lojunut netissä ja kokannut. No nyt läksin omalla asunnolla käymään, tsekkasin postin ja kastelin kukat.

Ensi viikolla on taas iltavuoroa, se meinaa sitä että teen paremmat eväät duuniin. Hmm se voisi olla vaikka karppipitsaa, sain tossa inspiksen taannoin.

Hyvää uutta viikkoa meille! :)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Mukavaa

kierrellä kaupoissa. No, painavien kassien kera tulin kotiin mutta juomat yms nyt painaa. Päivään on kuulunut myös kokkausta, siivousta, lintujen hoitoa ja blogien lukemista.

Löysin pari kivaa huivia, verhot, pöytäliinoja. Nyt ruokaa ja pari lasia viiniä, illalla tulee Idols, hauskaa!



PS. Niin, piti kysyä, oletteko kurkanneet jo Ahmijan blogiin? Vaikutti hyvältä!

perjantai 13. tammikuuta 2012

Hupsan,

ollaan jo perjantaissa.

Viikko meni todella nopsaan kun on ollut tekemistä. Harmi kun viikonloppuna miehellä on sit duunia, no, pitää vaan keksiä itselleen tekemistä ettei oo ihan semmonen olo ettei ole tehnyt mitään:D

lauantai 7. tammikuuta 2012

Lauantai :)

Pakko se on ilmeisesti mennä ostamaan kumisaappaat kun on niin kauhea ilma kokoajan :D

Kengät menee ihan pilalle. Lammikoita on maa täysi ja varsinkin se alue missä olen duunissa on aika huonossa kunnossa aina.

Oikein hyvää viikonlopun jatkoa meille! :)

perjantai 6. tammikuuta 2012

Ihan lauantai olo

Eipä oo tiernapoikia näkynyt, höh. Ois ollut kiva kuunnella heidän lauluaan. :)

Oon vähän tööt, juon vasta kahvia yms vaikka nousin jo pari tuntia sitten. No kohta hommat jatkuu. Vois vaikka vähän siivoilla ja sitten vetää kuminauhajumppaa.

Ihkua pitkää viikonloppua meille kaikille!

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta

kaikki nettiystävät. Olkoon tämä vuosi meidän huippuvuosi. :)

Kaikkea hyvää,
E