keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Jahas,

eipä ole tulltu taas kirjoiteltua. Miksi lie.

Duunit pyörii ja ensi viikolla on vielä työhöntulotarkastus. Sitten torstaina eka päivä klinikalla, onneksi on sit heti viikonloppu.

Täällä on yhtäkkiä ihan keväinen keli taas, kaikki lumet sulaneet ja jotain +10 C tosiaan. Outoa mutta kivaa. :D

Pääsiäislomalennot on varattu ja tilasin uuden Acerin läppärin kun oma kotikone on ihan sikahuonossa kunnossa ja miehen luona kun on, niin ärsyttää kun pitää ns vuorotellen aina surffailla, kivempi kun on oma masiina molemmilla. Ihanaa kun on tuloja nyt niin voi hankkia kaikkea mitä on jo pitkään tarvinnut, eikä tarvii ottaa vastaan apua esim vanhemmilta.

Kivaa keskiviikkoa :-D

lauantai 18. helmikuuta 2012

Viikonloppu ihanaa,

mennyt viikko aika hitaasti, odottavan aika on pitkä.

Tänään olisi kaikenlaista kotihommaa, eka kumminkin shoppailemaan.

Rauhallista viikonloppua meille :)

perjantai 10. helmikuuta 2012

Ihanaa,

kun on viikonloppu, oon taas ollu niin mega väsynyt, lohduttaa toisaalta että ei muillakaan sen herkumpaa oo toi pitkä matka ja herätys. Nää nyt loppuukin muuten parin viikon päästä.

Duunin jälkeen hilpasin omaan himaan ja siellä oli postia, junayhtiöltä sain 24 euron lahjakortin kun kerran mentiin duuniporukalla cabillä duuniin ja tein valituksen. :) Kannatti siis. Sit vaan kauppaan ja myös asia kauppaan josta löytyi niitä katkarapuchipsejä, mutta taikinalevyinä jotka itse siis friteerataan himassa. *terveellinen ruokavalio*

Nautitaan!

maanantai 6. helmikuuta 2012

Tänne ei

kuulu oikein mitään uutta. :)


Duunissa käynnyt vaan ja oottelen kovasti uuden duunin alkamista 1.3. :) Kirjanpitoa yhdessä sairaalassa oisi tiedossa, ihan tässä lähellä.

Voidaan hyvin,
E <3