sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Heissulivei,

kivaa, kun saa olla ihan rauhassa himassa. No, joku voisi ajatella että tylsää kökkiä yksin mutta mä tykkään joskus kyllä. Miehen työvuoro loppuu vasta klo 22.00 ja sit vielä matkat päälle.

Tänään oisi taas ohjelmassa tuttua touhua eli vatsojen tekoa, telsua, uimakisat loppu just :D ja sen sellaista. Kun mies tulee kerta noin myöhään, niin syön yksin varmaan päivällä ja illalla vaan prodejuoman. Se on ihan siedettävää, ja siitä tulee myös täyteen, sellaset Nutriletin tms tapaiset vetää mulla vain mahan sekaisin, yök.

Että semmosta. Huomenna on työharjotteluhaastattelu, katsotaan, mikälainen mesta se oikein on. Näillänäkymin kyllä kuulostaa ihan kiinnostavalta. :)

Leppoisaa viikonlopun loppua! <3

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kivaa uutta päivää

tytöt,

nyt pitäisi vähän suunnitella mitä sitä oikein tekisi. No, pari pakollista kotihommaa olisi, imurointi ja kylppäriinkin voisi kurkata. Käydä kaupassa ja sen sellaista mutta mukavinta antia on tänään varmaan ihan vaan kotona chillailu ja vatsalihasliikkeiden teko yms. :)

Lounaan korvaan proteiinijuomalla kun eilen tuli hiukan liikaa nautiskeltua- tai no ei nyt erityisemmin mutta kasvot ovat turvoksissa kun tuli syötyä illalla tsatsikia ja join 1 sitruunalimu-olut sekoituksen ja 1 olusen. Heti huomaa naamassa, argh.

Uusi tukka on hauska, saa kevyemmällä kädellä meikatakin kun piirteet erottuu eri tavalla nyt. :) Oli kyllä hyvä veto tehdä tämä tyylinmuokkaus!

Enään pitäisi keksiä, mitä sitä kokkaisi iltaruoaksi. Ehdotuksia?

Energistä ehtoota! :o)

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kaunis

Eilen

Oli oikein mukava päivä kun sain puhelun jo sieltä vuokratyöfirmasta, maanantaina on haastattelu, josko pääsisin sinne työharjotteluun. Siis sinne firman omalle toimisolle, en vuokratyöläisenä jonnekin muualle. Mua on aina kiinnostanut, miten noi firmat toimii, saapahan hyvää infoa samalla omaa tulevaisuuttaan varten, jos nyt sitten siis pääsen sinne. Kuukauden kestäisi harjottelu.

Olin myös kampaajalla eilen. Nyt on kiva, uusi look eli lyhyehkö Bob- tyylinen leikkaus ja pää täynnä ihania vaaleita, hunajanvaaleita ja vaaleanruskeita raitoja, tosi hyvin sopii meikäläiselle vaikka ite sanonkin :D no, kesti jotain 3.5 h istua siellä mutta värjäys oli niin vaativa kun kesti kauan tehdä ohuita raitoja koko pää täyteen. :) Sopii toi värimaailma hyvin mun ihoon, ja sinisiin silmiin, toisekseen ei tarvii enään meikkaa kulmia kun se yksi raitojen väri on just sama kuin mun kulmakarvojen. Olikin jo aika luopua siitä ihan blondista kotiväristä, oli jotenkin jo vähän semmonen pissis-olo, nyt on oikea lady -olo, jes! :)

Nyt odottamaan miestä himaan, meni hoitaan yhtä asiaa. Sit oiskin ruokailu, eli linssikeittoa & spagetti bolognesea & pastaa tietty.

Huomiseen rakkaat, ihkua loppupäivää! <3

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Keskiviikkoilta

Ollaan taas illan puolella. Ollut kiva päivä :) Olin aamulla työkkärissä, ja törmäsin osaston pomoon, jonka kanssa mulla on hyvä suhde. Vaikka meillä pitäisi kai olla sellainen etäisempi ammattimainen suhde niin ei oikeastaan ole, jutellaan kaikesta...yksityisasioista myös :O Vähän hassua, mutta mukavaa. Ehkä tähän vaikuttaa se että hänellä on ollut joskus lapsen ollessa pieni, suomalainen ystävätär, jonka kanssa ollut tiivis suhde...

No joo, käynnin pointti oli se, että on tullut uusi laki, joka tarkoittaa sitä että jokainen alle 35- vuotias ja 35 vuotias, mähän oon siis tasan 35 v :D joutuu/pääsee intensiiviseen neuvontaan. Oon avoin kaikelle ja mulla on Cv yms paprut OK ja uusi täti sanoinkin että ensi viikolla oisi kolme tapaamista juuri näiden asioiden tiimoilta eli työhakemuksen kirjoittelua yms mutta en kuulemma tarvitse moista. Hän sai sitten idean, että voisin tehdä 4 viikon työharjoittelun erässä vuokratyöfirmassa, joka laajentaa juuri Münchenistä Nürnbergiin. Laitoin jo PDF:n menemään, katsotaan josko onni potkaisisi.

Nyt vielä pari pilsneriä ja hyvää musaa, mieskin on yövuorossa, saan istua yksin tän illan.

Good Night! <3

Kivaa

Kivaa, sain pari oikeasti hyvää työhakemusta menemään joihin siis haluisin oikeasti päästä :D Ei siis mitään semmosia "haen nyt kun ei ole muutakaan tarjolla".

Lopetin jo kirjoittamisen, en jaksa enään...nyt vielä yksi pilsneri ja ihana Madonnan kappale...sanoitukset on osittain kuin omasta elämästä :) Good Night <3



tiistai 26. heinäkuuta 2011

Iltaa :)

Taas on päivä joutunut jo illan puolelle. Paljon olisi vielä tekemistä, lähinnä netissä, kun on aivan pakko saada muutama työhakemus menemään. Ihan itseni vuoksi toki, hehe, ja huomenna on vielä työkkärin aika, ei sinne voi mennä aivan tyhjin käsin. Mielenkiinnolla odotan huomista aikaa, se on eka kurssin jälkeen.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Iltaa!

Ollut tekemistä joten ehdin vasta iltasella koneelle. Päivä mennyt kivasti, kotihommia tehden, syöden, miehen kanssa jutellen ja lintuja hoitaen <3

Vatsoja en saannut tehtyä tänään kun oli toissapäivästä johtuen vielä niin arat, en päässyt normaalisti edes nousemaan lattialta. :D

Teen kumminkin myöhemmin fitnessbandilla yläkropan jumppaa.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Yes! Sain aikaiseksi tehdä 100 vatsalihasliikettä. Nyt ulos :)

Uusi blogi

Ajattelin aloittaa uuden blogin, vaikka netissä on jo pari päiväkirjatyyppistä ketjua.

Osalle olen varmaan jo tuttu ihminen mutta muille; Olen ihan tavis kolmekymppinen nainen ja kiinnostunut asioista laidasta laitaan. Kauniista tavaroista, musiikista, eri kulttuureista ja kielistä...ja nyt blogeista ;) Ajattelin kirjoitella ihan omasta arjesta, elämästä kaikinpuolin, työstä, liikunnasta, ruoasta...

Tänään on haikea mutta hauska päivä samalla, isäni oli täällä nimittäin lepäilemässä kymmenen päivää, on Euroopan halki pyöräretkellä. Matka jatkuu pohjoiseen nyt, mä puolestani jäin siivoamaan kotiin ja surffailemaan netissä- aika ikäviä uutisia tuolta Norjan suunnalta tuli. :( Sain tehtyä myös vatsalihasliikkeitä ja kohta otan kimpsuni ja kampsuni kainaloon ja suunnistan miesystäväni asunnolle. Hyvää tätä päivää!