perjantai 29. heinäkuuta 2011

Eilen

Oli oikein mukava päivä kun sain puhelun jo sieltä vuokratyöfirmasta, maanantaina on haastattelu, josko pääsisin sinne työharjotteluun. Siis sinne firman omalle toimisolle, en vuokratyöläisenä jonnekin muualle. Mua on aina kiinnostanut, miten noi firmat toimii, saapahan hyvää infoa samalla omaa tulevaisuuttaan varten, jos nyt sitten siis pääsen sinne. Kuukauden kestäisi harjottelu.

Olin myös kampaajalla eilen. Nyt on kiva, uusi look eli lyhyehkö Bob- tyylinen leikkaus ja pää täynnä ihania vaaleita, hunajanvaaleita ja vaaleanruskeita raitoja, tosi hyvin sopii meikäläiselle vaikka ite sanonkin :D no, kesti jotain 3.5 h istua siellä mutta värjäys oli niin vaativa kun kesti kauan tehdä ohuita raitoja koko pää täyteen. :) Sopii toi värimaailma hyvin mun ihoon, ja sinisiin silmiin, toisekseen ei tarvii enään meikkaa kulmia kun se yksi raitojen väri on just sama kuin mun kulmakarvojen. Olikin jo aika luopua siitä ihan blondista kotiväristä, oli jotenkin jo vähän semmonen pissis-olo, nyt on oikea lady -olo, jes! :)

Nyt odottamaan miestä himaan, meni hoitaan yhtä asiaa. Sit oiskin ruokailu, eli linssikeittoa & spagetti bolognesea & pastaa tietty.

Huomiseen rakkaat, ihkua loppupäivää! <3

2 kommenttia:

Rouva Santissa kirjoitti...

Kuulostaa kivalta noi sun hiukset :)
Ja tsemppiä haastatteluun!!

Elin@ kirjoitti...

Kiitos, kiitos 8) toivotaan et pääsen sinne palloilemaan kuukaudeksi :) Kerron sit maanantaina heti, miten kävi. :)