maanantai 31. lokakuuta 2011

Uusi viikko

ja uudet kujeet. Täällä on ihan pätkisviikko kun tänään on puolet liikkeistä kiinni, ja huomenna nyt on pyhäinpäivä eli muutenkin pyhä.

Kotijuttujen vuoksi ollut hiukka siipi maassa, jouduin laittamaan miehen vähän koville eli miettimään meidän asioita. :( No, kai nää asiat joskus selviää.

lauantai 29. lokakuuta 2011

Aurinkoinen lauantai...

Oon syönnyt tänään rahkaa, sitä suklaasössörahkaa. ;)

Soitin kaverille tossa, sen kissa jouduttu nukuttamaan, 12 vuotta oli ja joku munuaistulehdus tms iski, ei ollu mitään tehtävissä. Se on vähän romuna, ehkä saan lohdutettua? :)

Viimeaikoina ollut ihmeen paljon piip uutisia, ehkäpä tämä elämä tästä taas lähtee uuteen nousuun? :)

Illalla voikin sitten katsella Supertalenttia, joo seuraan, tai siis seurataan casting-ohjelmia. :D Pitää tehdä jotain karppiyhteensopivia tv- naposteltavia.

Ihana toi Jarre...

perjantai 28. lokakuuta 2011

Se oisi perjantai ja

viikko katastrofiviikon jälkeen on ohi melkein :D

En ole saannut aikaiseksi mennä vielä kauppaan mutta sieltä saa luvan tarttua mukaan nyt kyllä niitä karpisopivia juttuja. Edes yrittää pitää :D Maha/kylkikipuja on vielä mutta yritetään.

Ihan kiva uutinen oli tällä viikolla se että ne päänahan "läntit" ovat vaarattomia.

Näillä mennään, ihkua viikonloppua!

torstai 27. lokakuuta 2011

Ollaan jo

torstaissa, enkä ole kirjoitellut tänne, hyi mua. :)

Ollut vähän omituinen viikko, kuullut ja nähnyt kaikkea ikävää. Ihmisillä on niin paljon kaikkea, ja joskus tulee paha olo ja mieli toisen puolesta, mikä on sinänsä ymmärrettävää.

Mun karppaus on täysin jäissä ton mahataudin vuoksi, mulla on edelleen semmosia kylkikipuja. Koitan nyt kumminkin saada hiilarit kuriin, en voi tätäkään linjaa jatkaa ikuisuuksiin.

Nyt ulos. Mukavaa loppuviikkoa meille! :) Ompas mauton kuva tuossa muuten. :D Biisi on kyllä ihana...

maanantai 24. lokakuuta 2011

Uusi viikko

Ja uudet kujeet. Viime viikkoa kamalampaa saa hakea, päätin että tää viikko saa luvan olla parempi. Työhakemuksia kirjoittelen, huomenaamulla työkkäri ja sen jälkeen dermatologi, mulla on päänahassa 2 kpl semmosia ruskeita plänttejä. Omalääkäri sanoi että noi on vaarattomia, mutta mua häiritsee...saapahan sitten poissuljettua kaikki syövät yms. joita jokainen pelkää.

Syömiset on ihan yläkarppia edelleen, en vaan saa alas muuta kuin hedelmiä, juustoja ja leipää yms. Ehkä tää tästä....

Aurinkoista tätä päivää meille!!!

lauantai 22. lokakuuta 2011

Lauantaita,

mitäs sitä tänään keksisi?

No imuroida toki pitäisi ja käydä kaupassa. Ja laittaa ruokaa. Ajattelin taas palata karppilinjalle viikon tauon jälkeen. Katsotaan miten karppiruoka tippuu. Pitää aloittaa tietty helpostisulavalla kasvis/juustopainoitteisella.

Aurinkoista tätä päivää meille! 8)

perjantai 21. lokakuuta 2011

Uusi tukkani,

Mitäs sanotte? Mun mielestä ihan kiva, fressi, aika lyhyt mutta ihanan helppo laittaa. Ärsyttää vaan, kun se kampaamo jossa joskus hätätilanteessa käyn, rahastaa joka kerta eri hinnan.:)

Viikonloppua,

Itse kullekkin.

Olen nyt kolmatta päivää vatta sekaisin ja se on aika ärsyttävää. Oon syönnyt lähinnä kasviksia ja hedelmiä eli täysin yläkarppia mutta ei voi mitään, pelkkä ajatuskin lihasta tai munista tms. saa melkein oksentamaan.

Työkkärin tädin toiveesta soitin juuri uudelleen sinne lihakauppaan ja olin kysymässä siis, että onko sen ihmisen nopea päätös lopullinen. Aika outoa, mutta voihan tuota kysyä. Noin impulsiivisen ihmisen kanssa en kyllä mielelläni duunia tekisi mutta ihan sama...niin, hän ei kumminkaan kerinnyt puhelimeen. Soittelen sit myöhemmin.

Kun tää vatsa nyt rauhottuisi ihan ekana. Sain tippoja, joita vedän 3 * 30 päivässä, mutta kuten usein on, en huomaa mitään eroa, ihan sama ottaako lääkkeen vai ei. Tai sit tää mahan möyriminen on psyykkistä. Kaikki on mahdollista... :D

Ihanaa weekendiä! :)

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lyhyestä virsi kaunis,

jouduin soittamaan tänään töihin ja ilmoittautumaan kipeäksi, olin yöllä valveilla vatsakrammpien vuoksi. Omistaja ei voinnut ymmärtää ja sanoi sitten että ei halua jatkaa hommia meitsin kanssa, aika ikävää. Lampsin kumminkin lääkärille ja sain troppia vatsalle ja loppuviikon sitten oon saikulla. Kotiin nukkumaan...hedelmiä yms naamaan...huomenna pakko pirauttaa taas työkkäriin ja kertoa tapahtuneesta. :(

maanantai 17. lokakuuta 2011

Hupsista sentään,

kun se kuuluisa eka työpäviä menee nopsaan. :) Tekemistä piisasi, ja on tietty stressaavaa, kun ei tunne ketään, eikä tuotteita joita on myymässä. Hieman vaikutti myös se työvuoro kaoottiselta - kaikella kunnioituksella- :D Kun on tottunut olemaan nyt viimeksi esim. McDonanldsilla sekä yhdessä sairaalassa duunissa, jotka olivat molemmat viimeseen piirtoon organisoituja & "kontrolloituja" työympäristöjä.

Täytyy kumminkin antaa itselleen ja myös uudelle työnantajalle aikaa. Tämän viikon olen aamuvuorossa ja se tietää että duunissa ollaan klo 6:50. Seiskalta aukeaa jo ovet. Pienehkö muutos siis myös unirytmiin, olenhan heinäkuun puolestavälistä ollut lähinnä kotona ja joissakin työkkärin workshopeissa. :)

Kliffaa uutta viikkoa meille!

lauantai 15. lokakuuta 2011

Aurinkoista lauantaita

Pukkaa. :)

Kauppaan pitäisi mennä, tänään voisi olla kalapäivä.

Maanantai jännittää. Hassua, sain puhelun vielä toisestakin lihakauppaketjusta, taisin löytää tavallaan oikean alan siinä mielessä että vapaita paikkoja ainakin olisi tarjolla. Täällähän on alkanut jo syyskuun alussa oppisopimusvuosi. Kirin sitten kiinni ne muut koulussa, eiköhän se ihan hyvin mene. Kamuni sanoi, että lapsia on tehty yksinkertaisesti vähemmän, ja toisaalta toi lihakaupan myyjä ei ole kai ihan se trendikkäin ammatti tällä hetkellä. Ymmärrän sen kyllä, jokaisen pitää opiskella sitä mikä tuntuu oikealta. Mutta toisaalta mielummin tuolla kuin kotona istumassa, ja koulun jälkeen on hyvät mahikset työllistyä, esimerkiksi hotellissa, catering- ja ravointola-alalla tai sit ihan perinteisesti kaupan alalla.

Nyt pitää antaa papiljottien kuivua ja sitten ulos aurinkoon!

torstai 13. lokakuuta 2011

Voi elämän kevät...

ja kukkiva niitty! Sain sit ton oppisopimuspaikan, se pomo teki päätöksensä ihan pikavauhtia, avasi kerran vaan mun hakemuskansion ja katteli mua pari minsaa ja sanoi että mun puolesta joo.

Maanantaina alkaa tositoimet, klo 8 työvuoro ja oppisopimuksen allekirjoitus. :) Normaalisti olisi ammattikoulujakso mutta se sanoi että 2 viikon päästä menen vasta ja kandee jutella opettajien kanssa, oon tehnyt niin paljon jo elämäni aikana että jotain voi varmaan ns. skipata. En ole edes "ammattikouluvelvollinen" kun olen niin vanha. :D Uskomatonta. Tonne menen siis:

http://www.metzgerei-meyer.de/

Ei pöllömpi opparimesta karpille :)

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Karppauksen helppous

Kun sen oikein oivaltaa.

Oon viimeaikoina tehnyt yksinkertaisia, edullisia karppiruokia.

Kokonaisen valmiiksi pinnalta maustetun kanan voi laittaa uuniin, loppuvaiheessa myös kasviksia vuokaan ja ateria on valmis. Ne öljyiset ja mausteiset kasvispalat ovat ihana lisäke kanan kanssa.

Tänään laitoin pannulle kanan minuttifileitä, paistelin, maustoin ja loppuvaiheessa pakastetta Italian kasvissekoitusta. Lämmitys ja kuohukermaa kastikkeeksi perään. Mukavaa kun ei tule kuin 1 pannu tiskiä, hehe.

Jälkiruoaksi suklaista rahkaa. Sulatin jälkiruokakulhossa pari palaa tummaa suklaata, loraus vettä mukaan, ettei kärtsää. Suklaasta tulee ihanaa, suklaakastikkeen tapaista mönjää :D jonka voi sitten sekoittaa rasvaiseen rahkaan. Helppoa, halpaakin ja ei ole lisäaineita.

maanantai 10. lokakuuta 2011

Mun kultaseppämestariystävä joka ensi vuoden helmikuussa ottaa hoitaakseen Handwerkerhof´in kultasepänpajan, ehdotti että menisin hänen liikkeeseensä oppisopimukseen, kulta/hopeasepäksi. Ihan vakavissaan on kuulemma liikkeellä. Nyt pitää vaan keksiä miten sais hoidettua bürokratian kuviot, työkkäristä en ois kyllä enään riippuvainen koska jo ekana oppisopimusvuonna tienaisin saman verran kuin nyt. Elämä osaa yllättää. :)

Karppauskesta sen verran että tiukalla linjalla ollaan oltu. Olo on kiva, mikäs sen palkitsevampaa. Hyvää tätä viikkoa meille!

www.handwerkerhof.de/

lauantai 8. lokakuuta 2011

Ihanaa viikonloppua

Täällä on aurinkoinen mutta viileä syyssää. Oli mukava lampsia pysäkiltä omaan himaan. Tulin tänne sähläämään kun mies nukkuu vielä yöuniansa. Syksy, ah.

Hassu juttu tossa aamulla muuten sattui, kun se tuli himaan ja silitti mun hiuksia kun vielä koisasin. Kysyi, että onks sun tukka märkä ?? Siis mulla oli niin rasvaiset hiukset illalla ja en jaksanut mennä suihkuun.Rasvoittaako/kosteuttaako tää karppaus niin paljon ihoa ja hiuksia että ne tuntuu ihan märiltä? Pitää kai alkaa käymään useammin hiustenpesulla?

Aamulla vedin kolmen munan munakkaan, juuston, tomaatin, ja punaisen paprikan kera sekä kyytipojaksi iso muki kermakahvia. Fiilis on kiva.

perjantai 7. lokakuuta 2011

Mies läks yövuoroon ja mä nyhjään kotosalla- boring!

Lidlissä oli meksikon wrapit 99 c paketti, ei säily meillä kauaa ei.Ollut tänään sit hiilaripäivä ja oon saannut varmaan 100 gr hh:a kokonaisuudessaan. Noissa letuissa on kyl aikas vähän, 33 gr per lettu.

Nyt Faceen pelaamaan, ihkua viikonloppua. :-)

maanantai 3. lokakuuta 2011

Maanantai,

Mutta juhlapäivä, kaikki paikat kiinni :) Mies on duunissa ja iltaan asti jopa. :(

Sain pestyä koneellisen pyykkiä ja sitten tein ruokaa, karppia tietty eli karppipurilaisia, melkein nollahiilarisia.

Mitä kaapista löytyy- burgerit:
-jauhelihapihviä (nautaa)
-täysmajoneesia
-goudaa
-fetaa
-tomaattia ja säilöttyjä chilejä *kuolaus* :D

Kyllä nälkä lähti, ei tarvii tänään enään varmaan syödä mitään. :)

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Ihana tuoksu

täällä kotosalla vaikka itse sanonkin.

Piti eilen "nirhata" noita kurpitsoja (Hokkaido) mutta sain aikaiseksi vasta tänään. Keitto on melkein valmis, siemenet pesin ja nyt ne on paahtumassa uunissa suolan kera. Nam!

Ihanaa sunnuntainjatkoa, täällä on vielä huomenna pyhä, Saksojen yhdistymisen päivä. :)

lauantai 1. lokakuuta 2011

Lauantaita

kaikille! Kaunis aurinkoinen päivä täällä meillä. ♫

Tänään on ohjelmassa masulihasten rääkkäystä, kaupassakäyntiä, kokkausta (kurpitsat on tarjouksessa :)) ja illalla tulee TV:stä Supertalent yms. mukavaa.

Kivaa lauantaita meille!