keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Karppauksen helppous

Kun sen oikein oivaltaa.

Oon viimeaikoina tehnyt yksinkertaisia, edullisia karppiruokia.

Kokonaisen valmiiksi pinnalta maustetun kanan voi laittaa uuniin, loppuvaiheessa myös kasviksia vuokaan ja ateria on valmis. Ne öljyiset ja mausteiset kasvispalat ovat ihana lisäke kanan kanssa.

Tänään laitoin pannulle kanan minuttifileitä, paistelin, maustoin ja loppuvaiheessa pakastetta Italian kasvissekoitusta. Lämmitys ja kuohukermaa kastikkeeksi perään. Mukavaa kun ei tule kuin 1 pannu tiskiä, hehe.

Jälkiruoaksi suklaista rahkaa. Sulatin jälkiruokakulhossa pari palaa tummaa suklaata, loraus vettä mukaan, ettei kärtsää. Suklaasta tulee ihanaa, suklaakastikkeen tapaista mönjää :D jonka voi sitten sekoittaa rasvaiseen rahkaan. Helppoa, halpaakin ja ei ole lisäaineita.

Ei kommentteja: