torstai 29. joulukuuta 2011

Uusivuosi

lähestyy- samaten kotiinpaluu.

Olen koittanut joka päivä tehdä jotain terveyteni (fyysinen ja henkinen) eteen. Oon liikkunut, syönnyt kohtuudella ja mielestäni ihan terveelisesti, saunonut joka päivä, hoitanut hiuksiani ja tänään esim on mani- ja pedikyyri.

Odotan innolla uutta vuotta. uskon, että ensi vuodesta tulee hyvä. Muutoksia on jo tiedossa joista kerron toki mutta sitten kun ne ovat ajankohtaisia. Mukavaa, kun fiilis on vähän pirteämpi, kuin joitain kuukausia sitten.

Voidaan hyvin! :)

tiistai 27. joulukuuta 2011

Välipäiviä vietän

vanhempieni luona. Joulu on ollut todella ihana. :) Eilen oli vielä siskon lapsen ristiäiset, olen kummin tai siis yksi heistä.

Tänään on ohjelmassa lapsuudenystävän tapaamista, sitten veli tulee tänne perheineen. Kiva mennä vähän kaupungille pyörimään. tuskin meen shoppailemaan, ajattelin pysytellä ihan noissa Hesan ja Vantaan rajan outleteissä. :)

maanantai 19. joulukuuta 2011

Lunta

oli maassa aamulla ja iltapäivälläkin hieman kun päästiin kotiin. :) oli ihan kliffa päivä duunissa mutta oikeasti meinasin nukahtaa. :P Kaupan ja postin kautta tulin kotiin ja en voinnut olla enempää tyytyväinen että en ole enään asiakaspalvelussa...hmpf, ihmiset on vaan jollain tapaa aivan hysteerisiä ennen juhlapyhiä.

Löysin muuten kappaleen jonka esittäjää olen etsinyt jo ties kuinka kauan, tadaa: Coldplayhan se oli :)



Coldplay - Talk

Oh brother I cant, I can't get through
I've been trying hard to reach you 'cause I don't know what to do
Oh brother I can't believe it's true
I'm so scared about the future and I wanna talk to you
Oh I wanna talk to you

You can take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung or do
Something that's never been done

Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And theyre talking it to me

So you take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung or do
Something that's never been done, do
Something that's never been done

So you don't know where you're going and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all, let's talk
Let's talk, let's talk, let's talk...

perjantai 16. joulukuuta 2011

Huh,

miten sitä saisi itsensä liikkelle. Oon kahvia kitannut jo kupillisen pari, eikä auta :D

Ollut suht vilkas viikko, paljon tekemistä duunissa ja kotona ja oon hoidellut asioita matkana liittyen. Ensi viikon lauantaina Suomeen mutsin ja faijan hoiteisiin. Heillä on uusi infrapunasauna kotona, sitä pitää ehdottomasti kokeilla. Ihanaa ruokaa, tavallistakin saunaa, ulkoilua, siskon muksun ristiäiset on myös luvassa. :) Kaikkea kivaa siis tiedossa. 31.12 sitten paluu kotio. :)

HYVÄÄ viikonloppua! :)

tiistai 13. joulukuuta 2011

Sateinen tiistai,

kivaa kun on kumminkin tekemistä, aika menee nopeammin ja pääsen pian Suomeen :D

Pari lahjaa on jo hankittu. Ensi lauantaina mennään varmaan kultasepälle katsomaan oisko siellä baby kokoisia ranneketjuja, mun kummipojalle tietty :)

Pirteätä tiistaita meille! :)

maanantai 12. joulukuuta 2011

Uusi viikko ja

uudet kujeet. :) Tällä viikolla iltavuoroa. Ja säätiedotuksen mukaan sadetta ja muuten vaan rumaa ilmaa perjantaihin asti. No, ei tässä ole enään pitkä matka jouluun, joten tämä pari viikkoa mennään vaikka päällään seisten.

Kun on tiedossa huonoa ilmaa ja mahdollisesti väsymystä, koitan ennaltaehkäistä sitä syömällä kevyesti ja terveellisesti, nukkua hyvin ja juoda paljon.

Pirteätä viikoa meille!

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sunnuntai,

Eilen olin kaverin kanssa kahvilla, tai siis se kahvilla, mä glögillä :lol:

Sitten kotiin parin kaupan kautta ja päikyille...kyllä on ihania nää viikonloput ja vastapainoa arjelle- ennen kun oli työtön niin ei ollut mitään väliä sillä mikä viikonpäivä on eikä ollut rakennetta viikossa ollenkaan.

Oon täällä vähän lenssussa mutta enköhän tokene. Oon juonnut jo kannullisen laihaa mehua, niistäminen kuivattaa ihon ja kropan hurjasti kyllä, suu on aivan kuiva kokoajan. Onneksi on saatavilla noita nenäliinoja, joissa on jotain voidetta mukana.

Sisko pyysi mua muuten lapsensa kummiksi, ihanaa. Liikutuin todella ja ajattelin ostaa lahjaksi ihan pernteisesti kultaa, vaikka semmosen babykokoisen ohuen ranneketjun jonka laattaa vois kaverruttaa yhden kiva Raamatunlauseen. Pitää muutenkin vähän lukea netistä noista kummijutuista, en ole oikein perehtynyt kummin tehtäviin kun tää on eka kummilapsi.

Tehokasta ensi viikkoa ja ihanaa sunnuntain jatkoa,

lauantai 10. joulukuuta 2011

Ihana lauantai,

nukuin kunnolla ensin ja sitten aamupalaa.

olen kirjoitellut harvemmin kun on vaan niin paljon tekemistä. :D Duunia ja kaikenlaista jouluun liittyvää...

Tänään kaupungille ja kaverin kanssa kahville. :) Illalla ihan kotonaoloa, kokkausta, mies on aamuvuorossa kätevästi joten voikin sitten hänen kanssa viettää aikaa. Yleensä on ollut paljon iltavuoroa. :)

Ihanaa viikoloppua meille! :)

lauantai 3. joulukuuta 2011

Hui sentäs.

Kylläpä aika rientää kun on paljon tekemistä ja vielä tota iltavuoroa joka vie leijonanosan päivästä. No, 8 h siellä olen mutta matkoihin menee aikaan ja kotoa lähden klo 13:15, illalla klo 00:15 takaisin. Ensi viikko on aamuvuoroa ja se tarkoittaa toki aikaisia nousuja mutta iltapäivällä on sit enemmän aikaa itselleen!

Syömisistä sen verran että olen syönnyt ihan kaikkea, en oo saannut aikaiseksi karpattua. :(


Tänään kyllä nautiskelen karppiruokaa ja meen kaupungille, pari kivaa uutta neuletta oisi kiva saada ja omassa kotonakin pitäisi käydä tsekkaamassa posti. Ohjelmassa myös käsien, kynsien, hiusten ja vartalonhoitoa. :)

Ihanaa ja energistä lauantaita meille kaikille! :D