lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lauantai :)

On se vaan niin kliffaa kun on viikonloppu. Ajattelin että nukun oikein pitkään ja suljin matkapuhelin yms mutta olin taas klo 8 pintaan pystyssä. :D

Oon tässä roikkunut netissä, tehnyt kuminauhajumppaa, pyyhkinyt pölyjä ja hoitanut lintuja. Mies lähti duuniin ja mä poistun kohta myös takavasemmalle, meen stadiin eka ystäväni kultasepänliikkeeseen hakemaan hopeisen ketjun jonka se pidensi mulle. :) Sydänketjun jee.

Vois myös johonkin rättikauppaan mennä haahuilemaan.

Karppaus on taas mielessä ja aloitin sen ihan helpolla kananmuna-luomuvoi-näkkäri-aamiaisella. Karppaus on niin ihana ja helppokin ruokavalio mutta jostain kumman syystä mun mielenkiinto hiilarieden kyttäämiseen lässähtää aina jossain vaiheessa, sääli. :(

IHANAA viikonloppua meille. :)

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tänään

oli duunissa kivaa ja iltapäivällä oli vielä +2 h atk- koulutusta, saipahan pari tuntia plussaa helposti, hehehe.

Meillä tuli 1 uusi muna taas tänään, on ne niin suloisia kun pesivät.

Jotenkin oon kyl ihan tööt, ehkä toi kevät tulee taas niin puun takaa että on ihan sekaisin.Vois mennä päikyille yms. :/

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Mukavaa

kun alkaa tosiaan kevät tulemaan.

Olen ihminen joka inhoaa palelua yli kaiken. :)

Viikonloppu meni kivasti, oikeastaan kotona häärätessä. Se on kyllä niin nopeasti aina ohi. Perjantaina olin duunin jälkeen ostoksilla, olisin halunnut kevättakin ja kengät. Takit oli ihan kamalia mummomaisia kiiltäväkankaisia retkuja. Kengät löysin, konjakin väriset ballerinat. Nekin vaan penteleet hankasvat kantapäät auki :D Myöhemmin menin ystäväni oman kultasepänliikkeen avajaisiin, sieltäkin sitten tarttui kaikkea kivaa mukaan. Hopeaa kylläkin, eli edullisia olivat. Olin hiukka kekkulissa kun kotiuduin, join vaarmaan 3 lasia kuoharia, tsot tsot :)


Koitan jaksaa pitää kiinni tosta hiilaritietoisesta. Siitä tulee niin hyvä olo. Palaillaan, ihanaa viikkoa meille. :)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Aurinkoista sunnuntaita,

täällä paistaa aurinko aivan täydeltä taivaalta. :)

Kotiasuna onkin läpikuultava pitkä tunika ja leggarit. :D Ei tarvii onneksi sen paksumpia vermeitä.

Meidän kanarianlinnut on niin suloisia kun jokaisessa kolmessa häkissä on pesäntekopuuhat kesken. Yhdellä on jo kaksi munaa, saas nähdä miten noi muut lisääntyy.

Karppaus jatkuu, aamupalaksi söin mozzarella-tomssusalaatin ja 1 avokadon. Kahvin kera toki ;)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Lauantaita!

Olen tässä kelaillut josko alkaisi taas vahtimaan hiilareita, vaihtelu virkistää.

Duunissa hommat pyörii hyvin, tai, no se joka mua perehdyttää on ollut paljon pois mutta täytyy koittaa itse opetella mitä nyt pystyy, katsoa vanhoja kansioita yms miten on aikasemmin tehty yms.

Kivaa viikonloppua meille! :)


perjantai 9. maaliskuuta 2012

JEE

se on viikonloppu, ei tässä muuta! :D

Mulla porisee hernekeitto ja linnut laulaa kuin vietävät. Pienistä kanarianlinnuista lähtee niin kova ääni joskus huh huh :)

Mitä teidän viikonloppuihin kuuluu? Me ajateltiin pyörähtää jossain 3D- leffassa. Muuten vaan ollaan ja lojutaan kotona, jumpataan, syödään, juodaan ja .... :D

Hyvää viikonloppua siis, armahat <3

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Sain tällaisen

ihanan tunnustuksen tutulta bloggaajalta eli Mustikkametsän Mustikalta- Kiitän!
Ohjeistus on melkoisen simppeli:

Tunnustuksen saajan on:


- Kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai.
- Paljastettava SEITSEMÄN faktaa itsestään.
- Laitettava tunnustus eteenpäin.

1. Olen 36- vuotias blondi ulkosuomalainen ja majailen Keski-Euroopassa.
2. Rakastan musiikkia, niinkun varmaan on tullut jo selväksi!
3. Mulla on ollut työpaikkoja laidasta laitaan. Tällä hetkellä kirjanpitäjänä yhdellä Klinikalla täällä asuinkaupungissani.
4. Eka etunimeni on venäläinen/slaavilainen, toinen etunimeni suomalainen, tyttönimeni ruotsinkielinen ja nykyinen sukunimeni saksankielinen. Minulta kysytään aika usein- ei ilman syytä siis- että mistä oikein olen kotoisin. :D
5. Miehetkin on sattuman kaupalla olleet ei niin kotimaisia, ex on saksalainen ja nykyinen Irakin kurdi, en ole koskaan seurustellut suomalaisen miehen kanssa. Voisi olla ihan mielenkiintoista kaikkien näiden vuosien ja kokemuksien jälkeen.
6. Lempiruokani on Lähi- ja Kaukoidänkin herkut. Riisiä, tulista lihaa ja kasviksia, mmm!
7. Minua inspiroi hyvät, syvälliset ja ajattomat kirjat, kuten Raamattu ja monenlaiset elämäntaito-oppaat ja ihmiset jotka myös "elävät niinkuin opettavat."

Aurinko paistaa ja

se vaikuttaa kyllä heti mielialaan. Olin tauolla klinikan etupihalla/puutarhassa ja se piristi kovasti :) Oli kiva syödä eväitä ja seurailla kun ukot haravoi ja siivoaa. Linnuille laitoin uimaaltaat, ne oli ihan innoissaan taas. :-D

Tänään tarttisi tehdä pari kotihommaa ja kirjoittaa meilejä myös. Huomenna oon duunissa kyllä pidempään että voin mahdollisesti perjantaina livistää pari tuntia aikasemmin. ;)

Ihanaa keskiviikkoa meille. :)

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ollut

taas vauhdikas päivä, pääsin jo klo 14 niinkuin aina mutta kotona vasta klo 19. Olin omassa himassa käymässä, sitten vuokrafirmassa palauttamassa kengät yms, sitten pieni tauko ja illalla vielä gyne ja jouduin jonkun hätätilanteen vuoksi odottaan siellä omaa vuoroani tunnin. Aika ärsyttävää mutten viittiny lähtee himaankaan kun olin jo siellä. Sit kaupan kautta himaan ihan ding dong.

Loppukuusta ohjelmistokoulutukseen, pomo sanoi tänään. :)

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lauantai

Huh hei, hengissä ollaan ton tappoviikon jälkeen.

Kiva muuten tää uusi kone :D

Eilen kun pääsin himaan niin en jaksanut muuta kun käydä suihkussa ja rojahtaa soffalle pilsnerin kanssa, mies oli taas pahalla päällä ja mökötti jotain. Sain sitten nukuttua tosi hyvin eli noin 10 h ja heräsin, olo oli kyllä outo, ihan kuin pää olisi lasista.

Koitan tänä viikonloppuna satsata itteeni, muuten ei jaksa. Koitan syödä terveellisesti ja saada paljon vitamiineja, hedelmiä on onneksi ny jonkun verran kaapissa ja luomumehua yms. Myös vettä pitää saada tarpeeksi.

Piikkimattokin odottaa mua tuolla ja jumpattava on aivan ehdottomasti. :)

Duunista sen verran että alku oli ihana ja rankka samaan aikaan. Me tullaan hyvin toimeen kolmistaan ja tytöt yrittävät niin hyvin ja perusteellisesti kuin mahdollista perehdyttää mut nyt. Se tarkoittaa että alussa ei voi löysäillä yhtään, päin vastoin painetta on mutta otan tän kaiken stressin ja paineen ihan positiivisin mielin vastaan; he ovat siis sitä mieltä että opin ja osaan, jaksan ja olen motivoitunut. Työn kuvauksessa (siis siinä jonka tää raskaanaoleva ite kirjoitti) on tällä hetkellä kaksi A4:sta, vähän kalpeena luin sitä torstaina mutta enköhän mää/me tästä vielä voittajana selvitä.

Ihanaa, rentoa ja rauhallista viikonloppua meille.