lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lauantai

Huh hei, hengissä ollaan ton tappoviikon jälkeen.

Kiva muuten tää uusi kone :D

Eilen kun pääsin himaan niin en jaksanut muuta kun käydä suihkussa ja rojahtaa soffalle pilsnerin kanssa, mies oli taas pahalla päällä ja mökötti jotain. Sain sitten nukuttua tosi hyvin eli noin 10 h ja heräsin, olo oli kyllä outo, ihan kuin pää olisi lasista.

Koitan tänä viikonloppuna satsata itteeni, muuten ei jaksa. Koitan syödä terveellisesti ja saada paljon vitamiineja, hedelmiä on onneksi ny jonkun verran kaapissa ja luomumehua yms. Myös vettä pitää saada tarpeeksi.

Piikkimattokin odottaa mua tuolla ja jumpattava on aivan ehdottomasti. :)

Duunista sen verran että alku oli ihana ja rankka samaan aikaan. Me tullaan hyvin toimeen kolmistaan ja tytöt yrittävät niin hyvin ja perusteellisesti kuin mahdollista perehdyttää mut nyt. Se tarkoittaa että alussa ei voi löysäillä yhtään, päin vastoin painetta on mutta otan tän kaiken stressin ja paineen ihan positiivisin mielin vastaan; he ovat siis sitä mieltä että opin ja osaan, jaksan ja olen motivoitunut. Työn kuvauksessa (siis siinä jonka tää raskaanaoleva ite kirjoitti) on tällä hetkellä kaksi A4:sta, vähän kalpeena luin sitä torstaina mutta enköhän mää/me tästä vielä voittajana selvitä.

Ihanaa, rentoa ja rauhallista viikonloppua meille.


2 kommenttia:

Mustikka kirjoitti...

Hyvä että jaksat suhtautua haasteisiin innolla! Välillä on mukava, että joutuu pistämään itsensä tosissaan likoon ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin. Tsemppiä!

Elin@ kirjoitti...

Kiitos. :)

Just tos mietin että se on ihan OK että on stressiä. Ei ilman sitä saa mitään aikaan, tietty jos haluaa/on valmis ns junnaamaan paikallaan niin se on eri asia mutta mua kiinnostaa uudet asiat sen verran että tsempataan ny :P

Kiva kun kävit <3