maanantai 27. elokuuta 2012

L.o.m.a.

Ja mukavan energinen olo. Aloitin lauantaina heti semmosen "terveyskuurin".


Nykyäänhän on monenlaista mielipidettä siitä mikä on sit terveellistä mutta mulle sopii tosiaan parhaiten vähän hiilarinen. Tarkkailen tietty myös annoskokoja. Mahdollisimman paljon luomua muutenkin teollisia. No jotain salaatinkastiketta käytän ja esim pakastettuja jauhelihapihvejä yms. Tosiaan nyt kolmantena päivänä huomaa jo että on erilainen, kivempi olo. Unentarve on jo vähentynyt eli en herää ihan koomassa aamuisin. :) Oon nyt herännyt itseasiassa melkein joka aamu klo 8, kun nesteet lähtee liikkelle- ja pitää nousta siis vessaan. :)


 Eilen miehellä oli vapaata ja käveltiin kaupungilla yms jotain kolme tuntia...oli ihana kivaa paitsi pieni sadekuuro pääsi yllättään :) Täytyy koittaa rytmittää tää viikko jollain tapaa, ettei mee ihan haahuiluksi. Ilman rytmiä ja rakennetta ei saa oikein mitään aikaan.

Työnhakua oisi tiedossa, tai siis ainakin CV pitää saada ajan tasalle. Palaillaan taas :) T. E




2 kommenttia:

Lakka kirjoitti...

Oo, kiva kun on lommoo. Kuulosta hyvältä tuo ryhtiliike - tsemppiä siihen! Miten pitkään siulla on vielä töitä? Tsempitykset myös työnhakuprojekteille :)

Elin@ kirjoitti...

Morjensta Lakka :)

Mulla on nyt viikon verran lomaa. :)

Töitä oisi näillä näkymin siis vuoden loppuun asti. Olin itseasiassa vähän yllättynyt kun se kollegani, jolle teen nyt äitiyslomansijaisuutta, haluaakin "jo" palata duuniin. Tai siis tammikuussa se muksu on sitten 7 kk. Varauduin suoraan sanottuna vähän pidempään sijaisuuteen :) Mutta jotain varmaan tekevälle löytyy :)

Ryhtiliike jatkuu ja tuntuu todella hyvältä, kiitos tsempeistä. <3