keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Keskiviikkoilta

Ollaan taas illan puolella. Ollut kiva päivä :) Olin aamulla työkkärissä, ja törmäsin osaston pomoon, jonka kanssa mulla on hyvä suhde. Vaikka meillä pitäisi kai olla sellainen etäisempi ammattimainen suhde niin ei oikeastaan ole, jutellaan kaikesta...yksityisasioista myös :O Vähän hassua, mutta mukavaa. Ehkä tähän vaikuttaa se että hänellä on ollut joskus lapsen ollessa pieni, suomalainen ystävätär, jonka kanssa ollut tiivis suhde...

No joo, käynnin pointti oli se, että on tullut uusi laki, joka tarkoittaa sitä että jokainen alle 35- vuotias ja 35 vuotias, mähän oon siis tasan 35 v :D joutuu/pääsee intensiiviseen neuvontaan. Oon avoin kaikelle ja mulla on Cv yms paprut OK ja uusi täti sanoinkin että ensi viikolla oisi kolme tapaamista juuri näiden asioiden tiimoilta eli työhakemuksen kirjoittelua yms mutta en kuulemma tarvitse moista. Hän sai sitten idean, että voisin tehdä 4 viikon työharjoittelun erässä vuokratyöfirmassa, joka laajentaa juuri Münchenistä Nürnbergiin. Laitoin jo PDF:n menemään, katsotaan josko onni potkaisisi.

Nyt vielä pari pilsneriä ja hyvää musaa, mieskin on yövuorossa, saan istua yksin tän illan.

Good Night! <3

3 kommenttia:

PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä.
Toi mihin oot päässyt, on vissii sama missä itekki olin aikoinaan kun työkkärissä jouduin asioimaan. Uskon, et se varmasti saa paremmin ja nopeemmin aikaseen jotain ku perustyökkäri. :) Ainakin täällä sai! :)

Aijai, mun tekis mieli ottaa lasillinen punaviiniä mutku on nää mun omat periaatteet et viikolla ei oteta alkoholia. Darn!!

Elin@ kirjoitti...

Hih joo ihan hyvä kyllä tommonen alko-sääntö. Itsekuri on hyvä juttu. :)

Itseasiassa toi työkkäri on ihan sama mesta, mut kyseessä on uusi ohjelma tavallaan. Katotaan nyt, kauanko tuota kestää, mähän täytän lokakuussa 36 vee:)

Kiva kun kävit "kylässä"! <3

Rouva Santissa kirjoitti...

Toivotaan että pääsisit sinne vuokratyö firmaan :)
Tsemppiä!