perjantai 25. marraskuuta 2011

Kauheeta

tosiaan toi aikasin nouseminen mutta onneksi on sit aikasin kotiinpääsy myös. Se vuoropäällikkö vai mikä lie kuullut mut ajatukset varmaan ja kysyi että voisinko ensi viikolla olla klo 14:30- duunissa. Suostuin ilomielin, ihanaa, saa nukkua pitkään yms.

Oon viihtynyt tuolla firmassa hyvin. Siellä on jotenkin niin rauhallista ja tasaista, ei mitään draamaa, rasittavia asiakkaita tms. Jokainen vaan tekee omaa hommaansa ja aika rientää, radio soi ja taukoja on kaksi. Räpellän niiden piirilevyjen kanssa. Ihmisiinkin on jo tutustunut, sitkeesti kun vaan tervehtii ja hymyilee niin ajan myötä porukka sit tulee pyörimään siihen mun työpisteen liepeille ja kysymään nimeä.

Ruokailut ei oo karppia mut kohtuudella oon syönnyt, siitä plussaa. Tänä iltana kyllä oon juonnu jo pari mukia glögiä, mikä on tietty ihan tönkkömakeaa mutta ei voi mitään. Joulumarkkinatkin alkoi tänään mutta en jaksanut duunin jälkeen käydä kuin kaupassa, sitä paitsi kaupunkin on ihan tukossa, ei pääse eteenpäin kun kaikki tunkee sinne kerralla.

Mukavaa kun on viikonloppu. Nautitaan siitä! :)

tiistai 22. marraskuuta 2011

Hohhoijakkaa

näitä herätyksiä kun 3:45 soi ekan kerran kello.

Metrolle pitää lähteä "vasta" 4:40 lampsimaan mutta en oo semmonen että pystysin 15 minsassa pukemaan vaan ja kylmästi ulos. :o

Laitoin just pari päivää lionneet kikit kiehumaan, niistä teen sit ihan tahnaa, voi ottaa kätsästi töihin evääksi. :)

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Mukava

sunnuntai, on saannut nukkua, syödä ja naureskella miehen kanssa. :)

Hauskaa, kun on nyt tuon uuden työn myötä vähän parempi rakenne arjessa, työ-lepo -rytmi sopii mulle hyvin. Semmoinen pelkkä kotona olo oli aika raskasta henkisesti, täytyy myöntää.

Karppaus jatkuu, vaikka nyt onkin uusi haaste löytää sopivia eväitä. Mutta uskon että tääkin ongelma ratkeaa.

Kivaa uutta viikko meille kaikille!


tiistai 15. marraskuuta 2011

Karppauksen

aloitin siis uudelleen eilen ja olo ihan kiva. Toki on semmonen olo että "jotain" puuttuu, mutta toisaalta ei väsytä olleskaan, niinkuin männä viikolla esim. olin ihan kooman kaltaisessa flunssafiiliksessä kokoajan ja se oli henkisesti ja fyysisesti todella raskasta. On ihan hirveää, kun ei jaksa mitään!

Eilen tein kanaa uunissa ja lisäksi tietty riisiä jota en syönnyt ollenkaan. Huomasi sitten myöhemmin hyvin eron, kun mies makasi mahansa kanssa ihan koomassa ja ite oli ihan pirtee.

Koitan jaksaa nyt taas tätä linjaa. :)

Ihkua tätä päivää kaikille.

maanantai 14. marraskuuta 2011

Maanantai,

eipä sitten riittänyt mun panos tuolla...huokaus. No ensi keskiviikkona mut roudataan jonnekin muualle. Se työpaikka on jossain hevonkuusessa ja sanoin että en halua maksaa yli sadan euron kuukausilippua. Henkilöstöpäällikkö tuli sit vastaan ja sanoi että voi sponssaa 40 euroa kuussa matkalippurahaa. Katsotaan ny minkälainen paikka toi on. Alkaa oleen jo motivaatio karussa, miten sitä saisi nyt jostain kerättyä? :(

Eilen oli ihan kiva koti-ilta, katsottiin leffaa ja join pari lasia punkkua. Fiilistelin siskon vauvan kuvia ja kirjoitin kirjeystävälle. <3

Sain aamusta jo hoidettua pari puhelua, pesin koneellisen pyykkiä, tiskasin ja nyt pitäisi saada itsensä vielä muutenkin liikkelle.

Kivaa uutta viikkoa meille!

edit. :

Oli karppauksesta taukoa kun olin mahataudissa ja kipeenä muutenkin :)

Tänään alkoi taas. mietin, että ei lykkäämisestä ole mitään hyötyä vaikka on edelleen flunssa, ja alkoi noi kuukauden suositut myos. Pakko vaan vetää ryhtiliike tänne nyt.

Aamupalaksi söin kahden munan tomaattimunakkaan, pari cheddarsulatejuustosiivua sekaan. Lounaaksi karppihampurilaisia eli kaksi pihviä, suolaa-pippuria, raejuustoa, cheddaria, coleslaw´ta. Nam!

Tein myös uutta mössöä eli luonnonjogurttiin sekoitin makeuttamatonta maapähkinävoita. Oli hyvää :D

Iltaruoasta en vielä tiedä.

perjantai 11. marraskuuta 2011

11.11.11

Ihanaa, minusta tuli täti tänään. :) Sisko sai potran pojan, mahtavaa.

Lenssu pottuilee vielä, ja miehellä keuhkis. :(

Töistä en ole saannut vielä vastausta...

torstai 10. marraskuuta 2011

Hohhoijaa,

aika kökkö viikko ollut tähän mennessä, isoin toive oisi nyt että tulisi suotuisa päätös tuolta sähkövekotin firmasta :D Olin siellä tänään ja viihdyin kovin. Ongelmana vaan että olen todella kipeä, yskin kuin vietävä, nenä täysin tukossa ja ääntä tuskin lähtee. Koko kroppaa särkee yskinnän vuoksi ja päässä semmoinen ikävä jomotus ja paine kun yskii kokoajan. Yöllä heräsin varmaan kymmenen kertaa ja mieskin oli lääkärissä, keuhkoputkentulehdus ja antibiootit, viikko saikkua. :( Täällä on kai joku megaflunssa-aalto menossa, aseman henkilökunta oli kuulemma pyörinyt siellä hengityssuojaimet kasvoillaan. Täytyy itekin varmaan taipua taas lääkärin pakeille vaikka työkkärin tätille se ei sovikaan...

maanantai 7. marraskuuta 2011

Uusi viikko ja

uudet kujeet :)

Torstaina on sitten koepäivä yhdessä sähköalan firmassa, mielenkiinnolla odotan mitä siellä tapahtuu. :)

Lenssu piinaa, ja päänsärky yms, mies on myös ihan kaputt.

Täytyy koittaa syödä terveellisesti, nukkua vaikka päikkärit ja ottaa noita troppeja. :)

Kivaa viikkoa meille. :)

lauantai 5. marraskuuta 2011

Kiva aurinkoinen lauantai,

täällä on tosi lämmin tänään! :) Ulkona porukka ohuissa vaatteissa, aurinkoa tosiaan ja laitoin tipuillekin uimaaltaan. Meillä on uusi oranssi tipu nyt kun mies oli eilen lähtenyt aikasemmin duunista ja käynnyt siskollaan, ja sen mies sanoi että ota tuo jos haluat. :D Söpö kertakaikkiaan. Otin kuvia siitä, mutten löydä kännynkortin sitä adaptoria pyh.

Tänään vois käydä vähän kauempana kaupassa, saisi vähän liikuntaa. Takasin ei voi kyllä jalan tulla kun ruoka on niin painavaa. Kurpitsaa olisi taas, voisi sen keittää keitoksi. Sitten olisi illalla Supertalent, tykätään tommosesta.


perjantai 4. marraskuuta 2011

Perjantaita...

Olin eilen työhaastettelussa eli vuokratyöfirmassa. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta mutta puhelimet siellä soi 2 minuutin välein. On ihmisiä joilla on kovasti työkokemusta ja mulla ei ollenkaan. Kyseessä olisi joku Siemensin tytär, tuotantoapulainen eli kasaisin jotain osia yhteen, hmm tai siis juottaisin. Katotaan nyt, soittavatko.

Miehen kanssa on taas seesteisempää, onneksi. Tulihan tossa jo jauhettuakin, varmaan pari viikkoa. Joskus on vaan pakko laittaa kova kovaa vastaan. :)

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Hellurei,

koska eilen oli Pyhäinpäivä ja maanantai myös ei niin tuottava päivä :D on ihan semmonen olo kuin olisi maanantai. Vaikka viikko on puolivälissä jo.

Sain eilen jubattua miehen kanssa, katoaan nyt miten homma jatkuu.

Olo on oudon tukkoinen, toivottavasti nyt en tuu kipeäksi... :(

Hyvää tätä päivää meille!

ps. löysin kivan sivuston, www.flylady.net/ ! Suosittelen. :)