perjantai 25. marraskuuta 2011

Kauheeta

tosiaan toi aikasin nouseminen mutta onneksi on sit aikasin kotiinpääsy myös. Se vuoropäällikkö vai mikä lie kuullut mut ajatukset varmaan ja kysyi että voisinko ensi viikolla olla klo 14:30- duunissa. Suostuin ilomielin, ihanaa, saa nukkua pitkään yms.

Oon viihtynyt tuolla firmassa hyvin. Siellä on jotenkin niin rauhallista ja tasaista, ei mitään draamaa, rasittavia asiakkaita tms. Jokainen vaan tekee omaa hommaansa ja aika rientää, radio soi ja taukoja on kaksi. Räpellän niiden piirilevyjen kanssa. Ihmisiinkin on jo tutustunut, sitkeesti kun vaan tervehtii ja hymyilee niin ajan myötä porukka sit tulee pyörimään siihen mun työpisteen liepeille ja kysymään nimeä.

Ruokailut ei oo karppia mut kohtuudella oon syönnyt, siitä plussaa. Tänä iltana kyllä oon juonnu jo pari mukia glögiä, mikä on tietty ihan tönkkömakeaa mutta ei voi mitään. Joulumarkkinatkin alkoi tänään mutta en jaksanut duunin jälkeen käydä kuin kaupassa, sitä paitsi kaupunkin on ihan tukossa, ei pääse eteenpäin kun kaikki tunkee sinne kerralla.

Mukavaa kun on viikonloppu. Nautitaan siitä! :)

Ei kommentteja: