lauantai 28. huhtikuuta 2012

Viikonloppu ja

Ihanaa kun on 4 päivää kotonaoloa. Maanantaina otan ns. liukupäivän kun on plussaa tuntitilillä ja muutenkin rauhallisempi vaihe duunissa. :) On kyllä ollut väsynyt kun on niin paljon ollut tekemistä ja oppimista. Mut ei se mitään. Nään tän ihan normi vaiheena, tietty polla rasittuu kun on edelleen vieraita asioita ja niitä tulee melkein kokoajan lisää. Just kun luulee että homma on jotenkin hanskassa niin taas tulee puheluita ja kysymyksiä joihin ei todellakaan osaa vastata. Mutta kysymyksiä tulee kokeneimmellekin. En suhtaudu tunnepitoisesti tähän vaiheeseen vaan ihan rauhassa mennään eteenpäin. Mun työpari sanoi viime maanantaina että mun ei tarvii olla huolissani osaamisestani :) Että kaikki menee mulla hyvin pääpiirteittäin, ja kokoajan oppii lisää. Oli kyllä kiva kuulla. Tänään olin omassa himassa käymässä ja postia oli mm työhöntulotarkastuksesta. No en sitä ootellutkaan kuin kaksi kuukautta. No pääasia on että mulla on hyvät veriarvot esim sokerit, kolesteroli ja kaikki taudit on negatiiviisia siis hiv yms. En oo koskaan vielä käynnyt testeissä ja se oli ihan kiva uutinen, että on negatiivinen. Huomaan että oon myös laihtunut. Mulla menee aina niin, että paino saattaa nousta jos on passiivinen vaihe, esim työttömyyttä mutta nyt on ihan sopivasti ollut tekemistä ja hyötyliikuntaa. Ruokavaliota pitää toki tarkkailla. Niinkuin aina. Tänne tuli myös kesä ja riittää ihan tunika ja lyhyet housut ja sandaalit. Kivaa! :)

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Viikonloput on

ihmisen parasta aikaa kyllä! :)

Oli ihanaa nukkua pitkään, sitten aamupalaa: luomumunia- ja voita, kahvia, Lapin rieskasia, mansikoita.

Imuroin innoissani jo ja laitoin wc:n matot koneeseen. Kunhan ne saan ripustettua lähden varmaan kaupungille moikkaamaan ystävääni sen liikkeeseen. :)

Hyvää viikonloppua meille! :)

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Viikonloppu :)

Mulle ja perheelle on tapahtunut ihan hirveästi kaikkea, jos kertoisin kaiken niin menisi varmaan tunti viestin kirjoittamisessa.

Oon koittanut käsitellä tapahtumia päässäni ja sydämmessäni mutta niinkuin kaikki tietää ei se aina ole niin yksinkertaista ja tapahdu "käskystä".

Mutta tää päivä on se, mitä meillä on konkreettisesti kädessä ja koitan nauttia siitä. Iloitsen esim siitä että työviikko oli oikein mukava. Mulla loppui koeaika ja iltapäivällä näköjään olivat laittaneet mun nimen ovenpieleen siihen kylttiin.

Meillä on myös ihana työharjoittelijatyttö Elisa joka auttaa meitä tosi paljon ja samalla oppii ite sairaalan hallinnosta asioita.

Kun oon vähän nutuuneen näköinen niin menin duunin jälkeen kemppariin ja kokeilin nyt uutta vaahtomaista hiusväriä. Siitä tuli kiva vaalea lopputulos. Ostin myös itseruskettavaa Dovea ja teen iltasella kynsihuollon. Nyt kasvislasagne ruoaksi ja lasi valkkaria.

Huomenna sitten matkalaukkua viemään omaan himaan ja A:n kultasepänliikkeeseen hengailemaan ja sitä moikkaamaan, toin sille Turun mustaa sinappia. (Se on Suomi-fani).

Ihanaa viikonloppua meille. :)

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Viikonloppu,

sain vihdoinkin aikaiseksi päivittää tätä blogiakin. Ollut vähän ajatukset muualla, ei irtoa juttua niin mitä suottaa kirjoittamaan.

Olen nyt paremmin rahoissa kun on ollut duunia viimeset 4 kk. Sepä vasta mukavaa ja olen ostanut kaikenlaista kivaa, kenkiä, vaatteita, koruja, huiveja yms ja käynnyt kampaajalla pariin otteeseen ja ostanut laadukkaita La Biosthetique- hiustenhoitotuotteita. Olen joskus vuosia sitten käyttänyt kampaamon shampoita, joiden käytön sitten jätin kun en havainnut kovin suurta eroa ns markettishampoisiin. Nämä mitä nyt käytän ovta kyllä todella hyviä, voin suositella. Mullahan on todella ohut, lasiset "lapsen" hiukset ja tällä hetkellä kampaus on lyhyt. Pakko oli eilen leikata reilusti, että pääsee kuivista latvoista eroon. :)

Ensi viikolla pääsen Suomeen pääsiäislomalle ja se on oikein mukavaa, ollutkin stressiä tänä vuonna aivan tarpeeksi. On aina ihanaa nähdä vanhempia ja käydä kavereilla kylässä. No tällä kertaa kyseessä on kyllä aika lyhyt reissu, 4 päivää, mutta parempi kuin ollenkaan :)

Ihanaa sunnuntainjatkoa meille :)