sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Viikonloppu,

sain vihdoinkin aikaiseksi päivittää tätä blogiakin. Ollut vähän ajatukset muualla, ei irtoa juttua niin mitä suottaa kirjoittamaan.

Olen nyt paremmin rahoissa kun on ollut duunia viimeset 4 kk. Sepä vasta mukavaa ja olen ostanut kaikenlaista kivaa, kenkiä, vaatteita, koruja, huiveja yms ja käynnyt kampaajalla pariin otteeseen ja ostanut laadukkaita La Biosthetique- hiustenhoitotuotteita. Olen joskus vuosia sitten käyttänyt kampaamon shampoita, joiden käytön sitten jätin kun en havainnut kovin suurta eroa ns markettishampoisiin. Nämä mitä nyt käytän ovta kyllä todella hyviä, voin suositella. Mullahan on todella ohut, lasiset "lapsen" hiukset ja tällä hetkellä kampaus on lyhyt. Pakko oli eilen leikata reilusti, että pääsee kuivista latvoista eroon. :)

Ensi viikolla pääsen Suomeen pääsiäislomalle ja se on oikein mukavaa, ollutkin stressiä tänä vuonna aivan tarpeeksi. On aina ihanaa nähdä vanhempia ja käydä kavereilla kylässä. No tällä kertaa kyseessä on kyllä aika lyhyt reissu, 4 päivää, mutta parempi kuin ollenkaan :)

Ihanaa sunnuntainjatkoa meille :)

Ei kommentteja: