lauantai 1. syyskuuta 2012

Viikko

karppausta takana- viime lauantaista tähän päivään siis takana. Voisin vähän kelailla omia fiiliksiäni ja miettiä jatkoa.

Plussapuolia löytyi:

-olen pirteämpi, jaksavampi, kaikinpuolin parempi olo. Vatsa ei niin turvoksissa jne.
-lantiolta lähtenyt 3-4 cm, oon ihan tyytyväinen. :) Oon aamuisin aina enemmä turvoksissa kuin illalla joten varmaan mittaustulos on erilainen myöhemmin päivällä.
-ruoan suhteen on tietty ristiriitainen olo, mutta niitä hyviä puolia jos ajattelee niin onhan karppiruoat tosi hyviä, rasva tuo aina makua ruokaan ja makuaisti kehittyy jo muutassa päivässä jostain syystä, johtuu kai siitä kun aromivahventeet yms puuttuu. Täällä viikolla en siis pelkästään vähentänyt hiilareita, vaan karsin kaikki teolliset tuotteet, no keksit ja karkit yms tietty jne.
-itsevarmenpi olo, itsetunto kasvaa kun huomaa että pärjää myös tämmösellä erilaisella ruokavaliolla, ei oo ruoan "orja". tuntuu myös kivalta kun mies huomaa että rajoitan jotain, näen arvostuksen tavallaan sen käytöksessä kun oon johdonmukainen tässä ruokavaliossani. :)

Miinuspuolia ei oikeastaan ole kuin pari:

-no ikävä on tietty ihan leipää ja pastaa, riisiä, ne nyt on kuuluneet meidän ruokavalioon päivittäin.
-ei ole niin "helppo" keksiä ruokia kun on kumminkin näitä rajoituksia. Kuulostaa ehkä jonkun kokeneen karpin mielestä hassulta mutta kyllä tää jonkun verran rajoittaa, ei voi mitään. :)

Mutta plussapuolia on tosiaan sen verran että jatkan tätä nyt viikkosysteemillä. Bilanssi aina lauantaisin.

Hyvää viikonloppua meille! :)


Ei kommentteja: