keskiviikko 17. elokuuta 2011

Pikkulauantai

Tänään oli taas työkkärin Work shop ja ne vetäjät on hirveen ihania, mutta mä en jaksa innostua. Tänään oli tehtävänä, että piti viedä sinne hakemuksensa, joita sitten kaikkien edessä leviteltiin- tai siis minun ei, kun sanoin etten halua ruveta tommoseen. Niin, no kyl ne kysyi että onko OK, jos laitetaan kiertoon ryhmässä, mutta mä totesin, että en halua että mun tiedot ja CV pääsee kaikkien käsiin, varsinkin noiden ryhmäläisten, no sitä en kyllä sanonu. :D

Vetäjä tuli myöhemmin mun luo ja sanoi että vahinko, kun en antanut näyttää mallia muille, kun CV on niin hieno, värit, kuva, fontti, kaikki. Ihan kiva saada hyvää palautetta, mutta sanoin kyllä että toi tehtiin siellä kauppiksen työnhakuseminaarissa. En tajua mikä ton Workshopin idis on kun siellä ei ole edes tietokoneita käytössä. Niin, no tietty kevyttä painostustahan toi on. Konkreettista apua ei valitettavasti saa kukaan.

Kauhee nälkä. Safka tulossa, pian syömään, jes!

5 kommenttia:

Lakka kirjoitti...

Moi!

Kuinka kauan siun pitää käydä tuolla aktivointi-workshopissa? Onko teillä siellä Saksassa mahdollista mennä työharjoittelijaksi työttömyysetuudella? Meinaan vaan, että sinä varmaan hyötyisit enemmän siitä oikeasta työn harjoittelusta kuin tuosta ainaisesta cv:n vääntämisestä. Mutta jospa niillä ohjaajilla ois jotain ideoita muutenkin kuin niihin hakemuksien vääntämiseen! Tsemppistä siellä oleiluun :)

Elin@ kirjoitti...

Morjens. :)

hmm mä en oo kauheen atrkkaan vielä kertonutkaan tästä ABBA- projektista. Mä oon siis 35 vee (35 v ja sitä nuoremmat ovat mukana) ja se tarkoittaa sitä että nuoret työttömät joutuvat / pääsevät intensiiviseen neuvontaan. Kerran viikossa käyntejä, pitää olla tavoitettavissa, tai muuten rapsahtaa kovat saktiot. tämän projektin alussa ton tietty työnhakuvalmennusta, kolme workshoppia ja tää eilinen oli nyt toinen. Ensi viikolla on kolmas, vika, ja sinne pitää sit mennä työhaastatteluasussa :) Eli toi on loppupelissä ihan OK, ne aloittaa ihan perusteista ja ovat tosi symppiksiä mutta mulla on vaan semmonen olo että en oikein sovi porukkaan. En tarkoita että olisin jotenkin parempi kuin muut mutta en vaan viihdy porukassa, siellä on ihmisiä joilla on alkoholiongeelmaa ja tullaa sit krapulassa tai aineissa paikalle ja nauretaan tyhmille jutuille, mua väsyttää, en jaksaisi tommosta. Oon tietty kiitollinen että mulla ei oo päihdeongelmia mutta ehkä ymmärrätte mitä meinaan.

Mulla on mahis ja siis ihan velvollisuus hakea työtä, työharjoittelua, tai vaikka opppisopimusta, kaikki on OK. Työharjoittelu saa kyllä kestää vain 4 viikkoa mikä on mun mielestä ihan hirveän lyhyt aika, jos ajattelee jotain isompaa taloa, esim sairaalan hallintoa mihin mun veri vetää, ei siinä ajassa kerkeä mitään oppimaan. Ja sit se oisi jo loppu.

Eli mun tilanne on kohtuu hankala mutta en voimuuta kuin tsempata ja antaa elämän yllättää. Kyllä mulle joku paikka vielä löytyy :)

Kiva kun kävit <3

Elin@ kirjoitti...

Anteeksi kirjotusvirheet :D En pysty muokkaamaan tuota....

Lakka kirjoitti...

Joo, ymmärrän hyvin siun turhautumisen. Mut en ihan siun asennetta muihin, ehkä ne on joo erilaisia kuin sinä mutta jos olet valmiiksi jo varautunut niin voi olla saatat teilata hyviäkin tyyppejä tietämättäsi... Sori, oli pakko sanoo... ite kun oon yllättynyt monesti ihmisistä kun niille on antanutkin mahdollisuuden ja niihin on tutustunut tarkemmin, se ensivaikutelma voi pettää! Ja sitäpaitsi alkkiksia herkimepiä tyypejä saa hakea, pinta voi pettää ja pahasti! Tään sain tuta kun olin ite kouluttajana vastaanvanlaisissa projektissa ja omasta perhetaustastaankin sen tietää...

Mut toivottavasti pääset harjoittelu/tai oppisopimukseen sinne sairaalan palkanlaskentaan /henkilöhallintoon tai mihin nyt haetkaan!!!

Haleja!

Elin@ kirjoitti...

Moi,

joo oot ihan oikeessa siinä että ei saisi olla ennakkoluuloinen, enkä oikeastaan olekaan. Oon itekin AA:ssa pyörähtänyt ihminen ja kärsinyt kovastikin juomisestani aikoinaan. Silti saa mun mielestä sanoa että krapulaiset / päihdeogelmasiet on joskus rasittavia. Ei siitä pääse mihinkään. Useimmathan meistä joisivat, jos ei olisi niitä ikäviä seurauksia, päänsärkyä, pahanhajuista hengitystä, omituista käytöstä, syrjätymistä yms. Tunne tietty myös kuivia ja ei kuivia alkkiksia ja kaikki ihmiset on mun silmisissä arvokkaita, vaikka heidän toimiaan en jaksaisikaan niin ihailla. :/