perjantai 30. syyskuuta 2011

Heippa

Täällä paistaa ihan mahdottamasti aurinko :D Tosi kesäinen ilma. Tarttis saada itsensä vielä ulos, kohti kauppaa ja postia.

Ajattelin nyt kumminkin katsoa tuon oppisopimusmahdollisuuden loppuun asti. Eihän ole edes kiveen kirjoitettu että pääsisin moiseen, hakijoita on muitakin. Lähetän kääntäjälle mun päästötodistuksen, että saan sen joskus takaisinkin.

Ruokailut on OK, karppilinjalla mennään! Hupaisaa viikonloppua meille!!


keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Heippa hupsut :)

Tänään olen taas ollut omassa himassa, illalla meen naapurin Sabinen luo istumaan iltaa. :) Mietin että evääksi vois ottaa pähkinöitä ja vaikka tummaa uutta suosikkisuklaata, Sarotin 75 %. Tosi hyvää. :)

Ihkua tiistaita meille. :)

maanantai 26. syyskuuta 2011

Karppityttö

täällä terve.

Kiltisti on karppailtu ja tuloksia on tullut jo. Olo on mitä parhain. Aivan ihanaa, kun ei turvota, mahaan satu, väsytä, harmita. Eikä oo nälkä koskaan. Joku on joskus karppaus.infossa sanonut että karpatessa nälkä hiipii, yläkarpatessa nälkä hyökkää, ja se on aivan totta kohdallani ainakin.

Oikein ihkua ja energistä viikkoa meille kaikille!


perjantai 23. syyskuuta 2011

Iltaa,

venähti taas että sain aikaiseksi kirjoittaa tuntemuksiani tän päivän osalta.

Mies lähti yövuoroon ja mä jäin kotiin hoitamaan lintuja, kokkaamaan ja katsomaan visailuja. Karppaus sujuu hyvin ja on tosiaan tosi kiva olo. Söin tänään falafeleja, luonnonjogua, sitten toisella aterialla fetasalaattia, taas niitä falafeleja ja iltapalaksi rasvaista rahkaa johon sekoitettuna pari palaa sulaa prosenttisuklaata. Tiedän, noi falafelit eivät ole ollenkaan karppia mutta kasvisruokana menevät, ne on vaan niin herkkua.

Nyt lasi kuivaa valkkaria. Tulisikohan tuolta vielä joku hyvä leffa?

Viikonloppuja meille,
E

Uusi

syksyinen, lämmin, ruskea väri vaihdettu :)

torstai 22. syyskuuta 2011

Heippa :-)

Karppaus sujuu hyvin ja se rohkaisee jatkamaan. Niin, on onhan tämä helppoa hommaa verrattuna moneen muuhun ruokavalioon tai diettiin verrattuna...hyvin olen syönnyt kieltämättä. =) Ja tosiaan on pitkästä aikaa semmonen olo että tekee jotain oikein, kuulostaa hassulta, kun pyrin joka tapauksessa siis kohtuuteen mutta helpointa se melkein on yhdistettynä hh:n vähentämiseen. En tajua miksi mulla on ollut niin kauhea hiilariherkkyys viimeaikoina, enkä jaksa sitä analysoidakaan, vähennän vaan omatoimisesti HH:ta :) Vatsan turvotus on jo laskeutunut ja kaiken kukkuraksi alkoi tänään vielä noi "Kuukauden Suositut", aivan puun takaa siis. Ei ollut kipuja, ei mitään oireita mitä normaalisti on, eli vatsa sekaisin, kouristeluja, paha mieli ja olo kaikin puolin. Hassua, mutta mukavaa. :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

Maanantai

uusi viikko siis polkastiin käyntiin.

Tosi mälsä olo, saako valittaa? :( :D

Eilen nukahdin taas kuin saunalyhty suurinpiirtein kesken miehen lauseen. Heräsin sitten pahoin mielin, ei ole OK että mies saa kärsiä mun älyttömän vetämättömyyden takia. Ja sen takia, kun syön väärin. Mä oon niin hiilariherkkä kuin olla ja voi. Vaikea varmaan jonkun ymmärtää, jolla ei ole mitään oireita liian hh-painotteisesta ruokavaliosta mutta mulla niin oireita on vaikka mulle jakaa. Aina ei ole ollut kyllä näin, tää on pahentunut ihan viime kuukausina, ja viikkoina vasta. Ei ole kiva kun on ihan kuolemanväsynyt ja saattaa iskeä hiiva ihan puun takaa, ja si ton päänsärkyä kun nukkuu liian pitkään. Pöh. Karppaus alkaa jollain muotoa siis nyt, se ois kauppareissu edessä karppisilmälasit silmillä.

Raportoin sit miten menee. Paria blogia pitää alkaa myös useammin seuraamaan, esim. tuota Lakan ja Peuran VHH- ruokablogia.

Tsemppiä meille!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sunnuntai

Ihana, sateinen pyhä :)

Mukavaa kun saa olla vaan potslojoo kotona. :) Vois laittaa ruokaa, vähän jumppailla ja muuten vaan roikkua netissä ja katsella leffaa.

Tänään olisi kaupat auki, kuuteen asti mutta en varmaan jaksa lähteä tuonne. :)

Kivaa uutta viikkoa meille! :)

lauantai 17. syyskuuta 2011

Viikonloppu,

kivaa! :)

lähdin käymään kaupassa ja sää yllätti mut ihan täysin. Näytti viileältä ja laitoin paitapuseron ja ohuen neuleen+ jegginssit. Oli vähän liikaa, 5 sekuntia ulostautumisen jälkene oli jo tuskanhiki. Samaan aikaan ukosti, satoi, paistoi aurinko :-D

Laitoin Oktoberfest- kanan uuniin kärventymään. tänään alkoi Oktarit. Sen lisäksi basmatia, papuja tomaattikastikkeessa. :) Riisiä syön kohtuudella... Muuten ei se hiiva parane, yök. :O

Illalla tulee taas Supertalent, kivaa. :)

perjantai 16. syyskuuta 2011

Terkkuja

vuokratyöfirmasta, olin tänään taas haastiksessa. Ihan asiallisen oloinen nainen siellä ja kohtuumielenkiintoista duunia olisi, semmoisessa firmassa, joka valmistaa erilaisia folioita esim luottokorttien ja seteleiden pintaan, niitä tarkistus - ja allekirjoituspintoja siis. Ensi viikolla sit kertoo miten on päätänyt mun suhteen.

Mulle iski viimeyönä joku ihan ihme lenssu/tuskanhikikohtaus muuten, illalla yskin kuin heikkopäinen, kurkku oli ihan täynnä jotain kuivaa kökköä, henkeä ahdisti ja kaikenkukkuraksi iski vielä hiiva...oli aika tuore olo tuolla haastiksessa mutta jotenkin sain koottua itteni. Apteekin ja kaupan kautta tulin sit himaan. Luojan kiitos on noi erilaiset lääkkeet keksitty...huvikseen nyt ei kandee syödä mutta jos on jotain mikä ei mee ohi vaan lepäilemällä niin pakko ottaa...suositteli vielä sinkkikuuria vastustuskyvyn parantamiseksi ja ostin sitä sit myös. Ja lottosin sekä ostin tv-lehden jossan dvd messissä, Babylon a.d.

Illalla relaan vaan!

torstai 15. syyskuuta 2011

Torstaita,

työkkärissä olin taasen tänään, ja mun neuvoja ymmärsi yllättävän hyvin että en ole kiinnostunut nyt aloittaamaan sitä kolmen vuoden opposopimusta. Myönsi myös itsekin, että mun tilanne on aikas vaikea...ihan kiva kun ymmärtää. Tein mä mitä vaan tässä tilanteessa, teen "väärin". Jos koitan saada duunia ja lasta, oon sit ilman tutkintoa ja mahdollisesti loppuelämäni apulaisen töissä. Jos meen opposopimukseen, oon tosiaan vajaa nelikymppisenä valmis, jos siis selviin edes niistä tenteistä, työtön, ilman työkokemusta, lapseton. Jos aloitan opparin ja tuun raskaaksi kesken kaiken, opiskelu jää kesken, olen persaukinen, taas työtön, ei tutkintoa ja duunia mutta äiti-ihminen...argh.

Huomenna on onneksi työhaastis, henkilöstövuokrausfirma tietty. Jotain valmiiden osien tai tuotteiden lopputarkastastusta...hmm ne työskentelee SAP:n kanssa, ihan mielenkiintoista...huomenna sit selvii loput ja totuus hommasta.

Tänään ois taas jumppaa, kaupassa käyntiä ja tollasta.

Pahaa tekee myös miehen puolesta, sillä ollut taas kädet tunnottomana ja kipuja, eilen sit olitiin tuolla klinikalla (Missä olin muuten harjottelussa :D) ja semmosessa magneettitutkimuksessa löytyi ihan hirveen paljon välilevynpullistumaa, alkaa niskasta, selkään asti. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan... :|

Kumminkin ihkua päivää ja loppuviikkoa meille!

maanantai 12. syyskuuta 2011

Helöy,

uusi viikko ja uudet kujeet.

Soitin tuonne oppisopimusmestaan ja siellä ei vastannut kukaan. Myös yhteen henkilöstövuokrausfirmaan, ei ole kuulemma mitään tällä hetkellä. Surettaa tämmönen tilanne. :( No, niinkuin aina jankutan; kai sitä jotain jossain vaiheessa.

Silläaikaa täytyy koittaa jaksaa pitää huolta itsestään. Jumpata, syödä terveellisesti, pitää kiinni toipumisesta bedistä jne jne. :)

Hyvää uutta viikkoa meille :)

lauantai 10. syyskuuta 2011

Weekend

Huh, mennyt taas pari päivää tässä "nettipimennossa". :D ei vaan, ei ole ollut oikeasti aikaa. Kaikki energia mennyt taas riidellessä ja rakastellessa jos nyt rehellisiä ollaan *blush*.. Mutta nyt on rauha maassa ja kaikilla hyvä tahto :D


Täällä on tänään helle. Sain kotihommia jo tehtyä, kohta ois kauppa ja lenkille tekisi mieli. Kävelylle siis, en juokse. Eka kumminkin pyykkien ripustus ja vähän Facea.

Ihanaa päivää meille! :)

http://youtu.be/uGthVEza97U

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Keskiviikkoa

pukka :)

Mennyt taas pari päivää postaamatta. Hyi mua. No, ollut ajatukset muualla. Noissa pirun työasioissa, parisuhdejutuissa yms. Kun noi perusjutut tökkii, se vie yllättävän paljon energiaa ihmiseltä. :(

Tämän päivän aloitin prodejuomalla ja kahvilla. Eilen sain tehtyä vatsoja ja tänään teen myös. Pitäisi soittaa myös pariin paikkaan tuon oppisopimusjutun tiimoilta ja miehen kanssa *yrittää* jutella. Mua häiritsee myös tukka. Se on liian pitkä =D Jos ihan vähän vielä leikkaisi...lyhyet hiukset on niin siistit ja mukavat.

Johonkin blogihaasteeseen voisi myös ryhtyä. :)

Hyvää tätä päivää meille! <3

lauantai 3. syyskuuta 2011

Viikonloppu

Kivaa! MItäs tänään tehdään?

Ilma on kaunis...mutta kuuma, taas on helle. :/ En ole ihan helleihmisiä jos ei ole tullut jos selväksi :D Tykkään syksystä, se on kyllä maailman ihanin vuodenaika. Kaunein, ja ilma on miellyttävin, viileä, raikas. <3

Oon miettinyt tuota oppisopimusjuttua koko eilisen päivän ja yön. Miettinyt aikataulua, sit omaa tilannettani. En tiedä onko järkevää aloittaa opiskelua juuri nyt?

Täällä alkoi uusi oppisopimusvuosi 1.9. Jos en pääse nyt poikkeuksellisesti aloittamaan pari viikkoa myöhässä, aloitus menee ensi vuoden syyskuulle. Eli 2012+3 vuotta, täyttäisin valmistuttuani 40 vuotta. Tämä nyt on ihan jossittelua, mutta jos työkkäri olisi jo kaksi vuotta sitten suostunut mun ehdottamaan kauppikseen, olisin jo tänä vuonna tai ensi keväänä valmistunut.

Missä vaiheessa lapsia, missä vaiheessa pääsen tienaamaan rahaa, että saamme oman ison huushollin miehen kanssa? Ei yhden palkasta voi kaikkea maksaa. Milloin nää kaikki asiat järjestyy oikein, meikäläistä väsyttää pikkuhiljaa! :(

Haaveita on, ja rakkautta oisi paljon annettavaksi lapselle tai lapsille mutta ikuisesti näitä juttuja ei voi lykätä. Miehet nyt voi hankkia tai yritttää hankkia lapsia niin kauan kuin paikat toimii mutta naisilla se ei vain ole niin. Mies itse on sanonut, että mun pitää itse päättää nää jutut, mihin haen ja mitä teen, se ei halua puuttua. Tietty toivoo, että mä olen onnellinen ja löydän sen oikein paikan. Koko elämäänsä ei voi kuitenkaan haaveilla ja suunnitella, tarvitaan myös tekoja.

Muihin aihesiin. Sain tehtyä jo vatsoja, jes, ja aamupalan korvasin prodejuomalla. Käytän Multaben- sarjan suklaanmakuista proteiinipirtelöä. Oon todennut sen hyväksi, vatsalle ja mielelle.

Tsemppiä meille tähän päivään!

perjantai 2. syyskuuta 2011

Positiivista perjantaita

Joka iikalle. Olin aamulla työkkärissä vol. 3126786512. :) Taas se täti yllätti. Nyt on sitä mieltä että voisin/saisin hakea myös oppisopimukseen. Nyt, kahden vuoden jankutuksen jälkeen. (Mun puolelta siis.*huokaus*) Antoi mulle nivaskan papereita, ihan mielenkiintoista. Oli kyllä sitä mieltä että suomalainen peruskoulutodistus ei ole välttämättä pätevä täällä. Aika erikoisia mielipiteitä. No, soitan sen mieliksi jollekin ensi viikolla ja varmistan asian. En kyllä tiedä miten se voi olla tietämätön esim. eurooppalaisesta vaihto-oppilassysteemistä, itsekin yliopistossa opiskelleena? Tai no, ehkä halusi vaan nähdä miten reagoin.

No, weekend on edessä ja en jaksa murehtia tulevaisuuden kuvioita. :) Illalla hyvää musaa, leffaa ja ruokaa. Ja pelailua, sen semmosta. Vatsojakin pitää tehdä jossain vaiheessa.