perjantai 2. syyskuuta 2011

Positiivista perjantaita

Joka iikalle. Olin aamulla työkkärissä vol. 3126786512. :) Taas se täti yllätti. Nyt on sitä mieltä että voisin/saisin hakea myös oppisopimukseen. Nyt, kahden vuoden jankutuksen jälkeen. (Mun puolelta siis.*huokaus*) Antoi mulle nivaskan papereita, ihan mielenkiintoista. Oli kyllä sitä mieltä että suomalainen peruskoulutodistus ei ole välttämättä pätevä täällä. Aika erikoisia mielipiteitä. No, soitan sen mieliksi jollekin ensi viikolla ja varmistan asian. En kyllä tiedä miten se voi olla tietämätön esim. eurooppalaisesta vaihto-oppilassysteemistä, itsekin yliopistossa opiskelleena? Tai no, ehkä halusi vaan nähdä miten reagoin.

No, weekend on edessä ja en jaksa murehtia tulevaisuuden kuvioita. :) Illalla hyvää musaa, leffaa ja ruokaa. Ja pelailua, sen semmosta. Vatsojakin pitää tehdä jossain vaiheessa.

1 kommentti:

Lakka kirjoitti...

Oi, ihanaa ois jos pääsisit oppisopimukseen! Ja en kyllä ymmärrä miten niin peruskoulutodistus ei ole pätevä, siis eihän se toki ole ammatillinen koulutus niin kuin saksassa niillä on ne ammatilliset suuntautumiset jo peruskoulun yhteydessä mut ei se sitä kuitenkaan tee epäpäteväksi. Vasta ne viisi vuotta sitten yhdenmukaisti ammattikorkeakoulun ja yliopiston opintopisteet yleiseurooppalaisiksi kun siis ennen oli vain opintoviikot, että jospa se täti sekoilee sitä?!

Mut peukutetaan että sopiva paikka löytyisi! Ja ihanaista & rentouttavaa viikonloppua teillekin!!