lauantai 5. marraskuuta 2011

Kiva aurinkoinen lauantai,

täällä on tosi lämmin tänään! :) Ulkona porukka ohuissa vaatteissa, aurinkoa tosiaan ja laitoin tipuillekin uimaaltaan. Meillä on uusi oranssi tipu nyt kun mies oli eilen lähtenyt aikasemmin duunista ja käynnyt siskollaan, ja sen mies sanoi että ota tuo jos haluat. :D Söpö kertakaikkiaan. Otin kuvia siitä, mutten löydä kännynkortin sitä adaptoria pyh.

Tänään vois käydä vähän kauempana kaupassa, saisi vähän liikuntaa. Takasin ei voi kyllä jalan tulla kun ruoka on niin painavaa. Kurpitsaa olisi taas, voisi sen keittää keitoksi. Sitten olisi illalla Supertalent, tykätään tommosesta.


2 kommenttia:

Lakka kirjoitti...

Onko siulla jotain ihanata reseptiä heittää tuohon kurpitsakeittoon??

Elin@ kirjoitti...

Moi Lakka!

Mä tykkään ite kermaisesta sosekeitosta. Eli pilkon kuorineen sopivankokoisia kuutioita, keitän aivan pehmeäksi suolavedessä niin että melkein hajoaa kun haarukalla tökkäsee. Sitten vesi pois, vähän toki voi jäättää lientä. Maustan keiton mustapippurilla ja kurkumalla, varmaan myös ihan curry sopisi? Sauvasekoittimella soseeksi ja sitten purkki kuohukermaa. :D Nam. Kaikki missä on yleensä kermaa on vaan niin hyvää, hehe.

Toinen versio, mitä sain syödäkseni joku viikko sitten oli yhdessä seksuaalivähemmistöjen suosimassa ravintelissa jossa mulla on tapana käydä kaverini kanssa. Omistaja on todella hyvä kokki. Hänen keittonsa oli myös hokkaidokurpitsasta, mutta ei kermapohjainen vaan uskon että siinä oli ihan liha/kasvisliemi, vähän napakammin mausteita ja päällä vielä muuta "viiva" Balsamicoa. Soppa oli paljon juoksevampa,a minun versio on melkein sosetta, ei keittoa, hehe.

Se oli todella, todella herkullista! :) Onko teitin blogiin tulossa keittoohjeita? Syöttekö paljon keittoja? :) <3