maanantai 14. marraskuuta 2011

Maanantai,

eipä sitten riittänyt mun panos tuolla...huokaus. No ensi keskiviikkona mut roudataan jonnekin muualle. Se työpaikka on jossain hevonkuusessa ja sanoin että en halua maksaa yli sadan euron kuukausilippua. Henkilöstöpäällikkö tuli sit vastaan ja sanoi että voi sponssaa 40 euroa kuussa matkalippurahaa. Katsotaan ny minkälainen paikka toi on. Alkaa oleen jo motivaatio karussa, miten sitä saisi nyt jostain kerättyä? :(

Eilen oli ihan kiva koti-ilta, katsottiin leffaa ja join pari lasia punkkua. Fiilistelin siskon vauvan kuvia ja kirjoitin kirjeystävälle. <3

Sain aamusta jo hoidettua pari puhelua, pesin koneellisen pyykkiä, tiskasin ja nyt pitäisi saada itsensä vielä muutenkin liikkelle.

Kivaa uutta viikkoa meille!

edit. :

Oli karppauksesta taukoa kun olin mahataudissa ja kipeenä muutenkin :)

Tänään alkoi taas. mietin, että ei lykkäämisestä ole mitään hyötyä vaikka on edelleen flunssa, ja alkoi noi kuukauden suositut myos. Pakko vaan vetää ryhtiliike tänne nyt.

Aamupalaksi söin kahden munan tomaattimunakkaan, pari cheddarsulatejuustosiivua sekaan. Lounaaksi karppihampurilaisia eli kaksi pihviä, suolaa-pippuria, raejuustoa, cheddaria, coleslaw´ta. Nam!

Tein myös uutta mössöä eli luonnonjogurttiin sekoitin makeuttamatonta maapähkinävoita. Oli hyvää :D

Iltaruoasta en vielä tiedä.

2 kommenttia:

ankkis kirjoitti...

ääks mun alko tehä mieli tomaattimunakasta :D
mitä toi coleslaw on?

Elin@ kirjoitti...

Moi! :D

coleslaw on kaaliraaste, ohjeita on esim Karppaus.infossa: http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?t=19411