keskiviikko 31. elokuuta 2011

Moi muruset,

tänään oli vähän kökkö päivä kun oli päänsärkyä, muutenkin mieli maassa- tuntuu siltä että kaikki murheet on niskassa just nyt. Vaikka ei mun tilanne erityisen p... ole, mutta tietty kivemminkin voisi olla. No, sain silti kuin ihmeen kaupalla tehtyä vatsalihaksia, ja lähetin myös kolme työhakemusta, kaksi ruokakauppaketjuun ihan kassaksi ja Ikeaan kirjanpitäjäksi. Koitin pitkälle iltapäivään karpata mutta toi itkuisuus ja päänsärky ja vitutus voitti, söin Kindersuklaata, jotka muuten oli miehen siskon kakaroille :D oikeastaan. No, elämä on.

Parempaan huomiseen! -ja kiitos kun sain jakaa teijän kanssa<3

2 kommenttia:

Lakka kirjoitti...

Täällä kans itkupotkuraivari-olo, ja sitä se on joka jumalaton kerta kun jakso alkaa ja saadaan aikataulut sekä tehtävät - on taas vähän stressin aihetta! Grrrrrr!

Mut joo hei kyllä tää elämä taas tästä iloksi muutuu, eikö!!!

Haleja!!!!

Elin@ kirjoitti...

(((Lakkasein ))))

Joo :) Tämmöstä tää on, mulla on viimeaikoina jostain syystä mielialat vaihdelleet aika pal, aika raskasta :/ mutta ei voi mitään. Pakko ottaa kaikki vastaan mitä elämä tarjoo. Luin tossa uudelleen mun viestiäni ja kiinnitin huomion tuohon kindensuklaa- juttuun. Kaikki ei välttämättä tajua että miten voi olla tommonen asia ongelma jollekin mutta me ei-tavikset tajutaan...Mulle iso ongelma... :( Huomenna kohtuudella taas. Yrittänyttä ei laiteta. :)