maanantai 19. syyskuuta 2011

Maanantai

uusi viikko siis polkastiin käyntiin.

Tosi mälsä olo, saako valittaa? :( :D

Eilen nukahdin taas kuin saunalyhty suurinpiirtein kesken miehen lauseen. Heräsin sitten pahoin mielin, ei ole OK että mies saa kärsiä mun älyttömän vetämättömyyden takia. Ja sen takia, kun syön väärin. Mä oon niin hiilariherkkä kuin olla ja voi. Vaikea varmaan jonkun ymmärtää, jolla ei ole mitään oireita liian hh-painotteisesta ruokavaliosta mutta mulla niin oireita on vaikka mulle jakaa. Aina ei ole ollut kyllä näin, tää on pahentunut ihan viime kuukausina, ja viikkoina vasta. Ei ole kiva kun on ihan kuolemanväsynyt ja saattaa iskeä hiiva ihan puun takaa, ja si ton päänsärkyä kun nukkuu liian pitkään. Pöh. Karppaus alkaa jollain muotoa siis nyt, se ois kauppareissu edessä karppisilmälasit silmillä.

Raportoin sit miten menee. Paria blogia pitää alkaa myös useammin seuraamaan, esim. tuota Lakan ja Peuran VHH- ruokablogia.

Tsemppiä meille!

2 kommenttia:

Lakka kirjoitti...

Tsemppistä karppauksen paluuseen! Ite tuossa repsuin eilen ja kyllä tuli ihan harmitus kun ei se muka-ennen herkku-hiilarimättö tuonutkaan hyvää fiilistä vaan pahaa oloa ja lisää harmistusta... Raskaa on kyllä tämä muutosprosessi mutta uskon että se kyllä pitkällä aikajuoksulla kyllä kannattaa! Rankkaa tää on osin siksi kun joutuu etsimään nyt uusia tapoja rentoutua jne.

Mut siis tosi paljon tsemppistä murunen!

Elin@ kirjoitti...

Kiitosh!

Kaksi päivää tosiaan karpannut nyt ja ei nälkä vaivaa. Mieliala on tasaisempi myös ja vatsa ei "möyryä". Ihanaa kertakaikkiaan!