lauantai 1. syyskuuta 2012

Mantelileipää

Tein eilen omalla reseptillä (siis karppaus.infon reseptiä soveltaen) itselleni mantelileipää. On jo ikävä leipää, koska olin viime viikon ilman. Muutama luomuriisikakku meni, yhdessä on noin 6 gr hh. Ihan käteviä siis aamuisin esim.

Muistutukseksi itselleen siis se resepti ja muillekin jo kiinnostaa kokeilla. :)


-2 kpl luomumunia
-250 gr rahkaa jossa rasvaa 20% kuiva-aineessa
-200 gr mantelijauhoa
-1 pussi leivinjauhetta
-200 gr pussi emmentalraastetta

Vatkasin ensin munat, lisäsin sekaan rahkan. Sekoitin leivinjauheen mantelijahoihin ja sekoitin muna-rahkavaahdon ja kuivat aineet. Lopuksi juustoraaste.

Meillä on kaasu-uuni joka on tietysti hetkessä kuuma. Oisin voinnut antaa tahnan nousta vielä hetken pidempään. Levitin massan pellille (leivinpaperille) öljytyin käsin ja uuniin. Leipälevy paistui aika nopsaan. En osaa nyt yhtään laittaa aikoja kun jokainen uuni on erilainen mutta about 15-20 minsaa meni meillä. Jäähtyneestä levystä leikkasin sitten sopivan kokoisia paloja. Säilytys jääkaapissa.

Mantelielivässä on aika neutraali maku mitä ihmettelin vähän koska siinä on kumminkin juustoa, joka yleensä tuo makua. Söin juuri viipaleen, lisäsin päälle pari siivua mozzarellaa ja pari kirsikkatomaattia. Lämmitys mikrossa. Oli ihan syötävää ja taatusti vähän hiilareita :)

Viikko

karppausta takana- viime lauantaista tähän päivään siis takana. Voisin vähän kelailla omia fiiliksiäni ja miettiä jatkoa.

Plussapuolia löytyi:

-olen pirteämpi, jaksavampi, kaikinpuolin parempi olo. Vatsa ei niin turvoksissa jne.
-lantiolta lähtenyt 3-4 cm, oon ihan tyytyväinen. :) Oon aamuisin aina enemmä turvoksissa kuin illalla joten varmaan mittaustulos on erilainen myöhemmin päivällä.
-ruoan suhteen on tietty ristiriitainen olo, mutta niitä hyviä puolia jos ajattelee niin onhan karppiruoat tosi hyviä, rasva tuo aina makua ruokaan ja makuaisti kehittyy jo muutassa päivässä jostain syystä, johtuu kai siitä kun aromivahventeet yms puuttuu. Täällä viikolla en siis pelkästään vähentänyt hiilareita, vaan karsin kaikki teolliset tuotteet, no keksit ja karkit yms tietty jne.
-itsevarmenpi olo, itsetunto kasvaa kun huomaa että pärjää myös tämmösellä erilaisella ruokavaliolla, ei oo ruoan "orja". tuntuu myös kivalta kun mies huomaa että rajoitan jotain, näen arvostuksen tavallaan sen käytöksessä kun oon johdonmukainen tässä ruokavaliossani. :)

Miinuspuolia ei oikeastaan ole kuin pari:

-no ikävä on tietty ihan leipää ja pastaa, riisiä, ne nyt on kuuluneet meidän ruokavalioon päivittäin.
-ei ole niin "helppo" keksiä ruokia kun on kumminkin näitä rajoituksia. Kuulostaa ehkä jonkun kokeneen karpin mielestä hassulta mutta kyllä tää jonkun verran rajoittaa, ei voi mitään. :)

Mutta plussapuolia on tosiaan sen verran että jatkan tätä nyt viikkosysteemillä. Bilanssi aina lauantaisin.

Hyvää viikonloppua meille! :)


perjantai 31. elokuuta 2012

Perjantaita pukkaa,

ja pari hakemusta oon saannu menemään. Sairausvakuutusyhtiöille.

Tänään pitäisi jaksaa ahkeroida taas. Työnhaku on periaatteessa kivaa ja mielenkiintoista, jostain syystä vaan tällä viikolla tökkii. Periaatteessa kaikki on valmiina, pitäisi alkaa vaan lähetteleen meilejä.

Nukuin taas sika pitkään eli siihen saakka kun mies tuli hiljaa tökkäseen ja sanoon moi kun se ite lähti duuniin.

Karppaus on jatkunut loistavasti, oon ylpee ittestäni :D Helsingin Sanomien etusivulla oli taas karppivastainen artikkeli. Karppaus on taas syypää kaikkeen...

Huomenna on sit bilanssin vuoro eli raapustan ihan + ja - puolet, miten tää viikko on mennyt ja tietty mittaan lantioni leveimmän kohdan.

Hyvää viikonloppua meille. :)

maanantai 27. elokuuta 2012

L.o.m.a.

Ja mukavan energinen olo. Aloitin lauantaina heti semmosen "terveyskuurin".


Nykyäänhän on monenlaista mielipidettä siitä mikä on sit terveellistä mutta mulle sopii tosiaan parhaiten vähän hiilarinen. Tarkkailen tietty myös annoskokoja. Mahdollisimman paljon luomua muutenkin teollisia. No jotain salaatinkastiketta käytän ja esim pakastettuja jauhelihapihvejä yms. Tosiaan nyt kolmantena päivänä huomaa jo että on erilainen, kivempi olo. Unentarve on jo vähentynyt eli en herää ihan koomassa aamuisin. :) Oon nyt herännyt itseasiassa melkein joka aamu klo 8, kun nesteet lähtee liikkelle- ja pitää nousta siis vessaan. :)


 Eilen miehellä oli vapaata ja käveltiin kaupungilla yms jotain kolme tuntia...oli ihana kivaa paitsi pieni sadekuuro pääsi yllättään :) Täytyy koittaa rytmittää tää viikko jollain tapaa, ettei mee ihan haahuiluksi. Ilman rytmiä ja rakennetta ei saa oikein mitään aikaan.

Työnhakua oisi tiedossa, tai siis ainakin CV pitää saada ajan tasalle. Palaillaan taas :) T. E




sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kesäkuumaa!

+34 C mittarissa ja huomiseksi luvattu 36C, "jee" No koska en tämmösillä ilmoilla mene ulos kuin pakon edessä niin pistin sit hösseliksi kotona, täkit pesuun ja ulos kuivumaan. :) Imurointia, kylppärin pesu ja keittiön kaapit- kuulostan kyl ihan oudolta hiipparilta nyt. No onpahan saannut aikaseksi. Uimahallikin kävi mielessä...ehkä ensi viikolla. :)

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Viikonlopun tohinat alkaneet! :)

Ihanaa oli nukkua kymmeneen, sit tietty kahvia naamariin. Mies lähti töihin vaikka on ihan puolikuntoinen. :( Itse voisi käydä vähän alennusmyynneissä. Ihan vähän vaan. Suomessa vinkui kortti aika lujaa. Hyvää viikonloppua meille! :D

lauantai 26. toukokuuta 2012

Heipparallaa :D Se oisi viikonloppu ja Helluntai vielä maanantaina, ei paha. Takana on kaksi viikkoa yksinoloa duunissa, i am so happy että meni mukavasti, selvisin ihan hyvin ainakin omasta mielestäni ja ylitöitäkään ei tainnut kertyä kuin kymmenen tuntia. Tänään on huippukiva päivä kun on nätti ilma ja illalla viisut. Pitää kyhätä joku Euro-henkinen menuu illaksi. Mies lähti ihan hirveän pahalla päällä äsken duuniin. En tajua mikä sillä on viimeaikoina ollut. No, kai se tosta rauhottuu. Nyt pelien kimppuun! Ai niin piti vielä sanoa että tuli se mun verkkoapteekista tilaama kuukuppikin . :) Kuukausi siihen meni mutta ei se mitään, loppu hyvin kaikki hyvin. Alko tänään just sopivasti noi kuukauden suositutkin. Tuntuu vähän oudolta toi kupponen tuolla yhdessä paikassa mutta kai siihen tottuu? Silleen on kyllä ihan mielyttävä olo kun ei tarvii pitää sidettä, mulla on todella runsaat menkat ja inhoan sitä märän, haisevan siteen fiilistä ohivuotoineen ja tahrasine vaatteineen. Tsau! :)

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sunnuntai

Ihanaa uutta päivää meille! Päivällä katoin Leijonien peliä netistä ja ihan piip matsihan se oli. Illalla oli sitten vielä lisää penkkiurheilua eli FCB- Chelsea, oli jännä ja hyvä matsi, ihanaa kun Chelsea voitti. :) En seuraa Bundesliigaa enkä muitakaan, mut kaikki tärkeemmät pelit esim EM/MM jne kuviot kiinnostaa! En lukenut eilen ollenkaan ranskan verbejä. Oli ajatukset muualla. Torstain tunti jäi väliin kun oli pyhä, pitää vähän kerrata kotona siis. Muutenkin pitäisi paneutua vähän noihin juttuihin, itseäänhän varten tätä tekee ja harrastaa. Ohjelmassa oisi tänään lintujen hoitoa ja niiden puuhien seurailua, sitä piikkimatolla makoilua, niska-hartiajumppaa ja Skypessä/puhelimessa roikkumista! Huh kumpa jaksaisi olla kohtuudessa tänään. Alku on ainakin lupaava. 8)

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Viikonloppu ja

Ihanaa kun on 4 päivää kotonaoloa. Maanantaina otan ns. liukupäivän kun on plussaa tuntitilillä ja muutenkin rauhallisempi vaihe duunissa. :) On kyllä ollut väsynyt kun on niin paljon ollut tekemistä ja oppimista. Mut ei se mitään. Nään tän ihan normi vaiheena, tietty polla rasittuu kun on edelleen vieraita asioita ja niitä tulee melkein kokoajan lisää. Just kun luulee että homma on jotenkin hanskassa niin taas tulee puheluita ja kysymyksiä joihin ei todellakaan osaa vastata. Mutta kysymyksiä tulee kokeneimmellekin. En suhtaudu tunnepitoisesti tähän vaiheeseen vaan ihan rauhassa mennään eteenpäin. Mun työpari sanoi viime maanantaina että mun ei tarvii olla huolissani osaamisestani :) Että kaikki menee mulla hyvin pääpiirteittäin, ja kokoajan oppii lisää. Oli kyllä kiva kuulla. Tänään olin omassa himassa käymässä ja postia oli mm työhöntulotarkastuksesta. No en sitä ootellutkaan kuin kaksi kuukautta. No pääasia on että mulla on hyvät veriarvot esim sokerit, kolesteroli ja kaikki taudit on negatiiviisia siis hiv yms. En oo koskaan vielä käynnyt testeissä ja se oli ihan kiva uutinen, että on negatiivinen. Huomaan että oon myös laihtunut. Mulla menee aina niin, että paino saattaa nousta jos on passiivinen vaihe, esim työttömyyttä mutta nyt on ihan sopivasti ollut tekemistä ja hyötyliikuntaa. Ruokavaliota pitää toki tarkkailla. Niinkuin aina. Tänne tuli myös kesä ja riittää ihan tunika ja lyhyet housut ja sandaalit. Kivaa! :)

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Viikonloput on

ihmisen parasta aikaa kyllä! :)

Oli ihanaa nukkua pitkään, sitten aamupalaa: luomumunia- ja voita, kahvia, Lapin rieskasia, mansikoita.

Imuroin innoissani jo ja laitoin wc:n matot koneeseen. Kunhan ne saan ripustettua lähden varmaan kaupungille moikkaamaan ystävääni sen liikkeeseen. :)

Hyvää viikonloppua meille! :)

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Viikonloppu :)

Mulle ja perheelle on tapahtunut ihan hirveästi kaikkea, jos kertoisin kaiken niin menisi varmaan tunti viestin kirjoittamisessa.

Oon koittanut käsitellä tapahtumia päässäni ja sydämmessäni mutta niinkuin kaikki tietää ei se aina ole niin yksinkertaista ja tapahdu "käskystä".

Mutta tää päivä on se, mitä meillä on konkreettisesti kädessä ja koitan nauttia siitä. Iloitsen esim siitä että työviikko oli oikein mukava. Mulla loppui koeaika ja iltapäivällä näköjään olivat laittaneet mun nimen ovenpieleen siihen kylttiin.

Meillä on myös ihana työharjoittelijatyttö Elisa joka auttaa meitä tosi paljon ja samalla oppii ite sairaalan hallinnosta asioita.

Kun oon vähän nutuuneen näköinen niin menin duunin jälkeen kemppariin ja kokeilin nyt uutta vaahtomaista hiusväriä. Siitä tuli kiva vaalea lopputulos. Ostin myös itseruskettavaa Dovea ja teen iltasella kynsihuollon. Nyt kasvislasagne ruoaksi ja lasi valkkaria.

Huomenna sitten matkalaukkua viemään omaan himaan ja A:n kultasepänliikkeeseen hengailemaan ja sitä moikkaamaan, toin sille Turun mustaa sinappia. (Se on Suomi-fani).

Ihanaa viikonloppua meille. :)

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Viikonloppu,

sain vihdoinkin aikaiseksi päivittää tätä blogiakin. Ollut vähän ajatukset muualla, ei irtoa juttua niin mitä suottaa kirjoittamaan.

Olen nyt paremmin rahoissa kun on ollut duunia viimeset 4 kk. Sepä vasta mukavaa ja olen ostanut kaikenlaista kivaa, kenkiä, vaatteita, koruja, huiveja yms ja käynnyt kampaajalla pariin otteeseen ja ostanut laadukkaita La Biosthetique- hiustenhoitotuotteita. Olen joskus vuosia sitten käyttänyt kampaamon shampoita, joiden käytön sitten jätin kun en havainnut kovin suurta eroa ns markettishampoisiin. Nämä mitä nyt käytän ovta kyllä todella hyviä, voin suositella. Mullahan on todella ohut, lasiset "lapsen" hiukset ja tällä hetkellä kampaus on lyhyt. Pakko oli eilen leikata reilusti, että pääsee kuivista latvoista eroon. :)

Ensi viikolla pääsen Suomeen pääsiäislomalle ja se on oikein mukavaa, ollutkin stressiä tänä vuonna aivan tarpeeksi. On aina ihanaa nähdä vanhempia ja käydä kavereilla kylässä. No tällä kertaa kyseessä on kyllä aika lyhyt reissu, 4 päivää, mutta parempi kuin ollenkaan :)

Ihanaa sunnuntainjatkoa meille :)

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lauantai :)

On se vaan niin kliffaa kun on viikonloppu. Ajattelin että nukun oikein pitkään ja suljin matkapuhelin yms mutta olin taas klo 8 pintaan pystyssä. :D

Oon tässä roikkunut netissä, tehnyt kuminauhajumppaa, pyyhkinyt pölyjä ja hoitanut lintuja. Mies lähti duuniin ja mä poistun kohta myös takavasemmalle, meen stadiin eka ystäväni kultasepänliikkeeseen hakemaan hopeisen ketjun jonka se pidensi mulle. :) Sydänketjun jee.

Vois myös johonkin rättikauppaan mennä haahuilemaan.

Karppaus on taas mielessä ja aloitin sen ihan helpolla kananmuna-luomuvoi-näkkäri-aamiaisella. Karppaus on niin ihana ja helppokin ruokavalio mutta jostain kumman syystä mun mielenkiinto hiilarieden kyttäämiseen lässähtää aina jossain vaiheessa, sääli. :(

IHANAA viikonloppua meille. :)

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tänään

oli duunissa kivaa ja iltapäivällä oli vielä +2 h atk- koulutusta, saipahan pari tuntia plussaa helposti, hehehe.

Meillä tuli 1 uusi muna taas tänään, on ne niin suloisia kun pesivät.

Jotenkin oon kyl ihan tööt, ehkä toi kevät tulee taas niin puun takaa että on ihan sekaisin.Vois mennä päikyille yms. :/

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Mukavaa

kun alkaa tosiaan kevät tulemaan.

Olen ihminen joka inhoaa palelua yli kaiken. :)

Viikonloppu meni kivasti, oikeastaan kotona häärätessä. Se on kyllä niin nopeasti aina ohi. Perjantaina olin duunin jälkeen ostoksilla, olisin halunnut kevättakin ja kengät. Takit oli ihan kamalia mummomaisia kiiltäväkankaisia retkuja. Kengät löysin, konjakin väriset ballerinat. Nekin vaan penteleet hankasvat kantapäät auki :D Myöhemmin menin ystäväni oman kultasepänliikkeen avajaisiin, sieltäkin sitten tarttui kaikkea kivaa mukaan. Hopeaa kylläkin, eli edullisia olivat. Olin hiukka kekkulissa kun kotiuduin, join vaarmaan 3 lasia kuoharia, tsot tsot :)


Koitan jaksaa pitää kiinni tosta hiilaritietoisesta. Siitä tulee niin hyvä olo. Palaillaan, ihanaa viikkoa meille. :)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Aurinkoista sunnuntaita,

täällä paistaa aurinko aivan täydeltä taivaalta. :)

Kotiasuna onkin läpikuultava pitkä tunika ja leggarit. :D Ei tarvii onneksi sen paksumpia vermeitä.

Meidän kanarianlinnut on niin suloisia kun jokaisessa kolmessa häkissä on pesäntekopuuhat kesken. Yhdellä on jo kaksi munaa, saas nähdä miten noi muut lisääntyy.

Karppaus jatkuu, aamupalaksi söin mozzarella-tomssusalaatin ja 1 avokadon. Kahvin kera toki ;)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Lauantaita!

Olen tässä kelaillut josko alkaisi taas vahtimaan hiilareita, vaihtelu virkistää.

Duunissa hommat pyörii hyvin, tai, no se joka mua perehdyttää on ollut paljon pois mutta täytyy koittaa itse opetella mitä nyt pystyy, katsoa vanhoja kansioita yms miten on aikasemmin tehty yms.

Kivaa viikonloppua meille! :)


perjantai 9. maaliskuuta 2012

JEE

se on viikonloppu, ei tässä muuta! :D

Mulla porisee hernekeitto ja linnut laulaa kuin vietävät. Pienistä kanarianlinnuista lähtee niin kova ääni joskus huh huh :)

Mitä teidän viikonloppuihin kuuluu? Me ajateltiin pyörähtää jossain 3D- leffassa. Muuten vaan ollaan ja lojutaan kotona, jumpataan, syödään, juodaan ja .... :D

Hyvää viikonloppua siis, armahat <3

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Sain tällaisen

ihanan tunnustuksen tutulta bloggaajalta eli Mustikkametsän Mustikalta- Kiitän!
Ohjeistus on melkoisen simppeli:

Tunnustuksen saajan on:


- Kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai.
- Paljastettava SEITSEMÄN faktaa itsestään.
- Laitettava tunnustus eteenpäin.

1. Olen 36- vuotias blondi ulkosuomalainen ja majailen Keski-Euroopassa.
2. Rakastan musiikkia, niinkun varmaan on tullut jo selväksi!
3. Mulla on ollut työpaikkoja laidasta laitaan. Tällä hetkellä kirjanpitäjänä yhdellä Klinikalla täällä asuinkaupungissani.
4. Eka etunimeni on venäläinen/slaavilainen, toinen etunimeni suomalainen, tyttönimeni ruotsinkielinen ja nykyinen sukunimeni saksankielinen. Minulta kysytään aika usein- ei ilman syytä siis- että mistä oikein olen kotoisin. :D
5. Miehetkin on sattuman kaupalla olleet ei niin kotimaisia, ex on saksalainen ja nykyinen Irakin kurdi, en ole koskaan seurustellut suomalaisen miehen kanssa. Voisi olla ihan mielenkiintoista kaikkien näiden vuosien ja kokemuksien jälkeen.
6. Lempiruokani on Lähi- ja Kaukoidänkin herkut. Riisiä, tulista lihaa ja kasviksia, mmm!
7. Minua inspiroi hyvät, syvälliset ja ajattomat kirjat, kuten Raamattu ja monenlaiset elämäntaito-oppaat ja ihmiset jotka myös "elävät niinkuin opettavat."

Aurinko paistaa ja

se vaikuttaa kyllä heti mielialaan. Olin tauolla klinikan etupihalla/puutarhassa ja se piristi kovasti :) Oli kiva syödä eväitä ja seurailla kun ukot haravoi ja siivoaa. Linnuille laitoin uimaaltaat, ne oli ihan innoissaan taas. :-D

Tänään tarttisi tehdä pari kotihommaa ja kirjoittaa meilejä myös. Huomenna oon duunissa kyllä pidempään että voin mahdollisesti perjantaina livistää pari tuntia aikasemmin. ;)

Ihanaa keskiviikkoa meille. :)

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ollut

taas vauhdikas päivä, pääsin jo klo 14 niinkuin aina mutta kotona vasta klo 19. Olin omassa himassa käymässä, sitten vuokrafirmassa palauttamassa kengät yms, sitten pieni tauko ja illalla vielä gyne ja jouduin jonkun hätätilanteen vuoksi odottaan siellä omaa vuoroani tunnin. Aika ärsyttävää mutten viittiny lähtee himaankaan kun olin jo siellä. Sit kaupan kautta himaan ihan ding dong.

Loppukuusta ohjelmistokoulutukseen, pomo sanoi tänään. :)

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lauantai

Huh hei, hengissä ollaan ton tappoviikon jälkeen.

Kiva muuten tää uusi kone :D

Eilen kun pääsin himaan niin en jaksanut muuta kun käydä suihkussa ja rojahtaa soffalle pilsnerin kanssa, mies oli taas pahalla päällä ja mökötti jotain. Sain sitten nukuttua tosi hyvin eli noin 10 h ja heräsin, olo oli kyllä outo, ihan kuin pää olisi lasista.

Koitan tänä viikonloppuna satsata itteeni, muuten ei jaksa. Koitan syödä terveellisesti ja saada paljon vitamiineja, hedelmiä on onneksi ny jonkun verran kaapissa ja luomumehua yms. Myös vettä pitää saada tarpeeksi.

Piikkimattokin odottaa mua tuolla ja jumpattava on aivan ehdottomasti. :)

Duunista sen verran että alku oli ihana ja rankka samaan aikaan. Me tullaan hyvin toimeen kolmistaan ja tytöt yrittävät niin hyvin ja perusteellisesti kuin mahdollista perehdyttää mut nyt. Se tarkoittaa että alussa ei voi löysäillä yhtään, päin vastoin painetta on mutta otan tän kaiken stressin ja paineen ihan positiivisin mielin vastaan; he ovat siis sitä mieltä että opin ja osaan, jaksan ja olen motivoitunut. Työn kuvauksessa (siis siinä jonka tää raskaanaoleva ite kirjoitti) on tällä hetkellä kaksi A4:sta, vähän kalpeena luin sitä torstaina mutta enköhän mää/me tästä vielä voittajana selvitä.

Ihanaa, rentoa ja rauhallista viikonloppua meille.


keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Jahas,

eipä ole tulltu taas kirjoiteltua. Miksi lie.

Duunit pyörii ja ensi viikolla on vielä työhöntulotarkastus. Sitten torstaina eka päivä klinikalla, onneksi on sit heti viikonloppu.

Täällä on yhtäkkiä ihan keväinen keli taas, kaikki lumet sulaneet ja jotain +10 C tosiaan. Outoa mutta kivaa. :D

Pääsiäislomalennot on varattu ja tilasin uuden Acerin läppärin kun oma kotikone on ihan sikahuonossa kunnossa ja miehen luona kun on, niin ärsyttää kun pitää ns vuorotellen aina surffailla, kivempi kun on oma masiina molemmilla. Ihanaa kun on tuloja nyt niin voi hankkia kaikkea mitä on jo pitkään tarvinnut, eikä tarvii ottaa vastaan apua esim vanhemmilta.

Kivaa keskiviikkoa :-D

lauantai 18. helmikuuta 2012

Viikonloppu ihanaa,

mennyt viikko aika hitaasti, odottavan aika on pitkä.

Tänään olisi kaikenlaista kotihommaa, eka kumminkin shoppailemaan.

Rauhallista viikonloppua meille :)

perjantai 10. helmikuuta 2012

Ihanaa,

kun on viikonloppu, oon taas ollu niin mega väsynyt, lohduttaa toisaalta että ei muillakaan sen herkumpaa oo toi pitkä matka ja herätys. Nää nyt loppuukin muuten parin viikon päästä.

Duunin jälkeen hilpasin omaan himaan ja siellä oli postia, junayhtiöltä sain 24 euron lahjakortin kun kerran mentiin duuniporukalla cabillä duuniin ja tein valituksen. :) Kannatti siis. Sit vaan kauppaan ja myös asia kauppaan josta löytyi niitä katkarapuchipsejä, mutta taikinalevyinä jotka itse siis friteerataan himassa. *terveellinen ruokavalio*

Nautitaan!

maanantai 6. helmikuuta 2012

Tänne ei

kuulu oikein mitään uutta. :)


Duunissa käynnyt vaan ja oottelen kovasti uuden duunin alkamista 1.3. :) Kirjanpitoa yhdessä sairaalassa oisi tiedossa, ihan tässä lähellä.

Voidaan hyvin,
E <3

tiistai 31. tammikuuta 2012

Jee,

postilaatikossani oli kaikkea kivaa :D Talonyhtiöltä laskelma että saan vähän huoltomieskuluja yms. takasin, ja sitten tärkein toki eli työsoppari, kammo nivaska paprua.Täytyy käydä näköjään tuolla kaupungintalolla ja hakea ote rikosrekisteristä. Sitten 1.3 voikin aloittaa hommat. Irtisanouduin tosiaan eilen.

Nyt ulos paprunivaskan kanssa, käppäilen niin saan vähän raitista ilmaa. Huomenna taas tänne omaan kotiin. Tulee ystis juhliin sopparia ja sitten myös hänen uuden uran alkua (se kultaseppätyyppi.)

maanantai 30. tammikuuta 2012

Naurettu

taas ihan hysteerisenä junamatka kotiin, työkaverien kasnsa siis. :)

Kiva kun on kivaa mutta itku pitkästä ilosta, tänään lähti postiin irtisanominen :O tonne vuokrafirmaan. En voinnut enään lykätä sitä.

Keskiviikkona meen ystiksen kanssa kahville juhliin mun sopparia ja hänen uusia kuvioita myös, myös lopettanut palkkaduunit ja aloittanut oman kultasepänliikkeen pidon.

Kivaa viikkoa meille. :)

lauantai 21. tammikuuta 2012

Morjensta!

Ihanaa, lauantai.

Tänään nukuin ensin pitkään, sitten join kahvia ja söin riisikakkuja. Ulkona sataa lunta, on kaunista. Meillä on nyt kolme uutta tipua taas (kanarianlintuja siis) miehen siskon siirtolapuutarhasta. Ovat vähän säikkyjä kun eivät ole käsikesyjä, vähän ihmisten kanssa olleet.

Iltapäivällä tapaan ystäväni monen kuukauden jälkeen, tää on niin tätä kun ihmiset on kiireisiä omien vuorotöittensä kanssa eikä oo oikeasti mitään mahdollisuutta tavata arkisin eikä aina viikonloppunakaan- no tänään pulistaan sitten oikein olan takaa. :D

Kivaa viikonloppua meille!

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Iltaa!

Ollut aika saamaton päivä, mut saa sunnuntai joskus ollankin. Olen vain nukkunut, lojunut netissä ja kokannut. No nyt läksin omalla asunnolla käymään, tsekkasin postin ja kastelin kukat.

Ensi viikolla on taas iltavuoroa, se meinaa sitä että teen paremmat eväät duuniin. Hmm se voisi olla vaikka karppipitsaa, sain tossa inspiksen taannoin.

Hyvää uutta viikkoa meille! :)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Mukavaa

kierrellä kaupoissa. No, painavien kassien kera tulin kotiin mutta juomat yms nyt painaa. Päivään on kuulunut myös kokkausta, siivousta, lintujen hoitoa ja blogien lukemista.

Löysin pari kivaa huivia, verhot, pöytäliinoja. Nyt ruokaa ja pari lasia viiniä, illalla tulee Idols, hauskaa!



PS. Niin, piti kysyä, oletteko kurkanneet jo Ahmijan blogiin? Vaikutti hyvältä!

perjantai 13. tammikuuta 2012

Hupsan,

ollaan jo perjantaissa.

Viikko meni todella nopsaan kun on ollut tekemistä. Harmi kun viikonloppuna miehellä on sit duunia, no, pitää vaan keksiä itselleen tekemistä ettei oo ihan semmonen olo ettei ole tehnyt mitään:D

lauantai 7. tammikuuta 2012

Lauantai :)

Pakko se on ilmeisesti mennä ostamaan kumisaappaat kun on niin kauhea ilma kokoajan :D

Kengät menee ihan pilalle. Lammikoita on maa täysi ja varsinkin se alue missä olen duunissa on aika huonossa kunnossa aina.

Oikein hyvää viikonlopun jatkoa meille! :)

perjantai 6. tammikuuta 2012

Ihan lauantai olo

Eipä oo tiernapoikia näkynyt, höh. Ois ollut kiva kuunnella heidän lauluaan. :)

Oon vähän tööt, juon vasta kahvia yms vaikka nousin jo pari tuntia sitten. No kohta hommat jatkuu. Vois vaikka vähän siivoilla ja sitten vetää kuminauhajumppaa.

Ihkua pitkää viikonloppua meille kaikille!

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta

kaikki nettiystävät. Olkoon tämä vuosi meidän huippuvuosi. :)

Kaikkea hyvää,
E