torstai 29. joulukuuta 2011

Uusivuosi

lähestyy- samaten kotiinpaluu.

Olen koittanut joka päivä tehdä jotain terveyteni (fyysinen ja henkinen) eteen. Oon liikkunut, syönnyt kohtuudella ja mielestäni ihan terveelisesti, saunonut joka päivä, hoitanut hiuksiani ja tänään esim on mani- ja pedikyyri.

Odotan innolla uutta vuotta. uskon, että ensi vuodesta tulee hyvä. Muutoksia on jo tiedossa joista kerron toki mutta sitten kun ne ovat ajankohtaisia. Mukavaa, kun fiilis on vähän pirteämpi, kuin joitain kuukausia sitten.

Voidaan hyvin! :)

tiistai 27. joulukuuta 2011

Välipäiviä vietän

vanhempieni luona. Joulu on ollut todella ihana. :) Eilen oli vielä siskon lapsen ristiäiset, olen kummin tai siis yksi heistä.

Tänään on ohjelmassa lapsuudenystävän tapaamista, sitten veli tulee tänne perheineen. Kiva mennä vähän kaupungille pyörimään. tuskin meen shoppailemaan, ajattelin pysytellä ihan noissa Hesan ja Vantaan rajan outleteissä. :)

maanantai 19. joulukuuta 2011

Lunta

oli maassa aamulla ja iltapäivälläkin hieman kun päästiin kotiin. :) oli ihan kliffa päivä duunissa mutta oikeasti meinasin nukahtaa. :P Kaupan ja postin kautta tulin kotiin ja en voinnut olla enempää tyytyväinen että en ole enään asiakaspalvelussa...hmpf, ihmiset on vaan jollain tapaa aivan hysteerisiä ennen juhlapyhiä.

Löysin muuten kappaleen jonka esittäjää olen etsinyt jo ties kuinka kauan, tadaa: Coldplayhan se oli :)



Coldplay - Talk

Oh brother I cant, I can't get through
I've been trying hard to reach you 'cause I don't know what to do
Oh brother I can't believe it's true
I'm so scared about the future and I wanna talk to you
Oh I wanna talk to you

You can take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung or do
Something that's never been done

Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And theyre talking it to me

So you take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung or do
Something that's never been done, do
Something that's never been done

So you don't know where you're going and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all, let's talk
Let's talk, let's talk, let's talk...

perjantai 16. joulukuuta 2011

Huh,

miten sitä saisi itsensä liikkelle. Oon kahvia kitannut jo kupillisen pari, eikä auta :D

Ollut suht vilkas viikko, paljon tekemistä duunissa ja kotona ja oon hoidellut asioita matkana liittyen. Ensi viikon lauantaina Suomeen mutsin ja faijan hoiteisiin. Heillä on uusi infrapunasauna kotona, sitä pitää ehdottomasti kokeilla. Ihanaa ruokaa, tavallistakin saunaa, ulkoilua, siskon muksun ristiäiset on myös luvassa. :) Kaikkea kivaa siis tiedossa. 31.12 sitten paluu kotio. :)

HYVÄÄ viikonloppua! :)

tiistai 13. joulukuuta 2011

Sateinen tiistai,

kivaa kun on kumminkin tekemistä, aika menee nopeammin ja pääsen pian Suomeen :D

Pari lahjaa on jo hankittu. Ensi lauantaina mennään varmaan kultasepälle katsomaan oisko siellä baby kokoisia ranneketjuja, mun kummipojalle tietty :)

Pirteätä tiistaita meille! :)

maanantai 12. joulukuuta 2011

Uusi viikko ja

uudet kujeet. :) Tällä viikolla iltavuoroa. Ja säätiedotuksen mukaan sadetta ja muuten vaan rumaa ilmaa perjantaihin asti. No, ei tässä ole enään pitkä matka jouluun, joten tämä pari viikkoa mennään vaikka päällään seisten.

Kun on tiedossa huonoa ilmaa ja mahdollisesti väsymystä, koitan ennaltaehkäistä sitä syömällä kevyesti ja terveellisesti, nukkua hyvin ja juoda paljon.

Pirteätä viikoa meille!

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sunnuntai,

Eilen olin kaverin kanssa kahvilla, tai siis se kahvilla, mä glögillä :lol:

Sitten kotiin parin kaupan kautta ja päikyille...kyllä on ihania nää viikonloput ja vastapainoa arjelle- ennen kun oli työtön niin ei ollut mitään väliä sillä mikä viikonpäivä on eikä ollut rakennetta viikossa ollenkaan.

Oon täällä vähän lenssussa mutta enköhän tokene. Oon juonnut jo kannullisen laihaa mehua, niistäminen kuivattaa ihon ja kropan hurjasti kyllä, suu on aivan kuiva kokoajan. Onneksi on saatavilla noita nenäliinoja, joissa on jotain voidetta mukana.

Sisko pyysi mua muuten lapsensa kummiksi, ihanaa. Liikutuin todella ja ajattelin ostaa lahjaksi ihan pernteisesti kultaa, vaikka semmosen babykokoisen ohuen ranneketjun jonka laattaa vois kaverruttaa yhden kiva Raamatunlauseen. Pitää muutenkin vähän lukea netistä noista kummijutuista, en ole oikein perehtynyt kummin tehtäviin kun tää on eka kummilapsi.

Tehokasta ensi viikkoa ja ihanaa sunnuntain jatkoa,

lauantai 10. joulukuuta 2011

Ihana lauantai,

nukuin kunnolla ensin ja sitten aamupalaa.

olen kirjoitellut harvemmin kun on vaan niin paljon tekemistä. :D Duunia ja kaikenlaista jouluun liittyvää...

Tänään kaupungille ja kaverin kanssa kahville. :) Illalla ihan kotonaoloa, kokkausta, mies on aamuvuorossa kätevästi joten voikin sitten hänen kanssa viettää aikaa. Yleensä on ollut paljon iltavuoroa. :)

Ihanaa viikoloppua meille! :)

lauantai 3. joulukuuta 2011

Hui sentäs.

Kylläpä aika rientää kun on paljon tekemistä ja vielä tota iltavuoroa joka vie leijonanosan päivästä. No, 8 h siellä olen mutta matkoihin menee aikaan ja kotoa lähden klo 13:15, illalla klo 00:15 takaisin. Ensi viikko on aamuvuoroa ja se tarkoittaa toki aikaisia nousuja mutta iltapäivällä on sit enemmän aikaa itselleen!

Syömisistä sen verran että olen syönnyt ihan kaikkea, en oo saannut aikaiseksi karpattua. :(


Tänään kyllä nautiskelen karppiruokaa ja meen kaupungille, pari kivaa uutta neuletta oisi kiva saada ja omassa kotonakin pitäisi käydä tsekkaamassa posti. Ohjelmassa myös käsien, kynsien, hiusten ja vartalonhoitoa. :)

Ihanaa ja energistä lauantaita meille kaikille! :D

perjantai 25. marraskuuta 2011

Kauheeta

tosiaan toi aikasin nouseminen mutta onneksi on sit aikasin kotiinpääsy myös. Se vuoropäällikkö vai mikä lie kuullut mut ajatukset varmaan ja kysyi että voisinko ensi viikolla olla klo 14:30- duunissa. Suostuin ilomielin, ihanaa, saa nukkua pitkään yms.

Oon viihtynyt tuolla firmassa hyvin. Siellä on jotenkin niin rauhallista ja tasaista, ei mitään draamaa, rasittavia asiakkaita tms. Jokainen vaan tekee omaa hommaansa ja aika rientää, radio soi ja taukoja on kaksi. Räpellän niiden piirilevyjen kanssa. Ihmisiinkin on jo tutustunut, sitkeesti kun vaan tervehtii ja hymyilee niin ajan myötä porukka sit tulee pyörimään siihen mun työpisteen liepeille ja kysymään nimeä.

Ruokailut ei oo karppia mut kohtuudella oon syönnyt, siitä plussaa. Tänä iltana kyllä oon juonnu jo pari mukia glögiä, mikä on tietty ihan tönkkömakeaa mutta ei voi mitään. Joulumarkkinatkin alkoi tänään mutta en jaksanut duunin jälkeen käydä kuin kaupassa, sitä paitsi kaupunkin on ihan tukossa, ei pääse eteenpäin kun kaikki tunkee sinne kerralla.

Mukavaa kun on viikonloppu. Nautitaan siitä! :)

tiistai 22. marraskuuta 2011

Hohhoijakkaa

näitä herätyksiä kun 3:45 soi ekan kerran kello.

Metrolle pitää lähteä "vasta" 4:40 lampsimaan mutta en oo semmonen että pystysin 15 minsassa pukemaan vaan ja kylmästi ulos. :o

Laitoin just pari päivää lionneet kikit kiehumaan, niistä teen sit ihan tahnaa, voi ottaa kätsästi töihin evääksi. :)

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Mukava

sunnuntai, on saannut nukkua, syödä ja naureskella miehen kanssa. :)

Hauskaa, kun on nyt tuon uuden työn myötä vähän parempi rakenne arjessa, työ-lepo -rytmi sopii mulle hyvin. Semmoinen pelkkä kotona olo oli aika raskasta henkisesti, täytyy myöntää.

Karppaus jatkuu, vaikka nyt onkin uusi haaste löytää sopivia eväitä. Mutta uskon että tääkin ongelma ratkeaa.

Kivaa uutta viikko meille kaikille!


tiistai 15. marraskuuta 2011

Karppauksen

aloitin siis uudelleen eilen ja olo ihan kiva. Toki on semmonen olo että "jotain" puuttuu, mutta toisaalta ei väsytä olleskaan, niinkuin männä viikolla esim. olin ihan kooman kaltaisessa flunssafiiliksessä kokoajan ja se oli henkisesti ja fyysisesti todella raskasta. On ihan hirveää, kun ei jaksa mitään!

Eilen tein kanaa uunissa ja lisäksi tietty riisiä jota en syönnyt ollenkaan. Huomasi sitten myöhemmin hyvin eron, kun mies makasi mahansa kanssa ihan koomassa ja ite oli ihan pirtee.

Koitan jaksaa nyt taas tätä linjaa. :)

Ihkua tätä päivää kaikille.

maanantai 14. marraskuuta 2011

Maanantai,

eipä sitten riittänyt mun panos tuolla...huokaus. No ensi keskiviikkona mut roudataan jonnekin muualle. Se työpaikka on jossain hevonkuusessa ja sanoin että en halua maksaa yli sadan euron kuukausilippua. Henkilöstöpäällikkö tuli sit vastaan ja sanoi että voi sponssaa 40 euroa kuussa matkalippurahaa. Katsotaan ny minkälainen paikka toi on. Alkaa oleen jo motivaatio karussa, miten sitä saisi nyt jostain kerättyä? :(

Eilen oli ihan kiva koti-ilta, katsottiin leffaa ja join pari lasia punkkua. Fiilistelin siskon vauvan kuvia ja kirjoitin kirjeystävälle. <3

Sain aamusta jo hoidettua pari puhelua, pesin koneellisen pyykkiä, tiskasin ja nyt pitäisi saada itsensä vielä muutenkin liikkelle.

Kivaa uutta viikkoa meille!

edit. :

Oli karppauksesta taukoa kun olin mahataudissa ja kipeenä muutenkin :)

Tänään alkoi taas. mietin, että ei lykkäämisestä ole mitään hyötyä vaikka on edelleen flunssa, ja alkoi noi kuukauden suositut myos. Pakko vaan vetää ryhtiliike tänne nyt.

Aamupalaksi söin kahden munan tomaattimunakkaan, pari cheddarsulatejuustosiivua sekaan. Lounaaksi karppihampurilaisia eli kaksi pihviä, suolaa-pippuria, raejuustoa, cheddaria, coleslaw´ta. Nam!

Tein myös uutta mössöä eli luonnonjogurttiin sekoitin makeuttamatonta maapähkinävoita. Oli hyvää :D

Iltaruoasta en vielä tiedä.

perjantai 11. marraskuuta 2011

11.11.11

Ihanaa, minusta tuli täti tänään. :) Sisko sai potran pojan, mahtavaa.

Lenssu pottuilee vielä, ja miehellä keuhkis. :(

Töistä en ole saannut vielä vastausta...

torstai 10. marraskuuta 2011

Hohhoijaa,

aika kökkö viikko ollut tähän mennessä, isoin toive oisi nyt että tulisi suotuisa päätös tuolta sähkövekotin firmasta :D Olin siellä tänään ja viihdyin kovin. Ongelmana vaan että olen todella kipeä, yskin kuin vietävä, nenä täysin tukossa ja ääntä tuskin lähtee. Koko kroppaa särkee yskinnän vuoksi ja päässä semmoinen ikävä jomotus ja paine kun yskii kokoajan. Yöllä heräsin varmaan kymmenen kertaa ja mieskin oli lääkärissä, keuhkoputkentulehdus ja antibiootit, viikko saikkua. :( Täällä on kai joku megaflunssa-aalto menossa, aseman henkilökunta oli kuulemma pyörinyt siellä hengityssuojaimet kasvoillaan. Täytyy itekin varmaan taipua taas lääkärin pakeille vaikka työkkärin tätille se ei sovikaan...

maanantai 7. marraskuuta 2011

Uusi viikko ja

uudet kujeet :)

Torstaina on sitten koepäivä yhdessä sähköalan firmassa, mielenkiinnolla odotan mitä siellä tapahtuu. :)

Lenssu piinaa, ja päänsärky yms, mies on myös ihan kaputt.

Täytyy koittaa syödä terveellisesti, nukkua vaikka päikkärit ja ottaa noita troppeja. :)

Kivaa viikkoa meille. :)

lauantai 5. marraskuuta 2011

Kiva aurinkoinen lauantai,

täällä on tosi lämmin tänään! :) Ulkona porukka ohuissa vaatteissa, aurinkoa tosiaan ja laitoin tipuillekin uimaaltaan. Meillä on uusi oranssi tipu nyt kun mies oli eilen lähtenyt aikasemmin duunista ja käynnyt siskollaan, ja sen mies sanoi että ota tuo jos haluat. :D Söpö kertakaikkiaan. Otin kuvia siitä, mutten löydä kännynkortin sitä adaptoria pyh.

Tänään vois käydä vähän kauempana kaupassa, saisi vähän liikuntaa. Takasin ei voi kyllä jalan tulla kun ruoka on niin painavaa. Kurpitsaa olisi taas, voisi sen keittää keitoksi. Sitten olisi illalla Supertalent, tykätään tommosesta.


perjantai 4. marraskuuta 2011

Perjantaita...

Olin eilen työhaastettelussa eli vuokratyöfirmassa. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta mutta puhelimet siellä soi 2 minuutin välein. On ihmisiä joilla on kovasti työkokemusta ja mulla ei ollenkaan. Kyseessä olisi joku Siemensin tytär, tuotantoapulainen eli kasaisin jotain osia yhteen, hmm tai siis juottaisin. Katotaan nyt, soittavatko.

Miehen kanssa on taas seesteisempää, onneksi. Tulihan tossa jo jauhettuakin, varmaan pari viikkoa. Joskus on vaan pakko laittaa kova kovaa vastaan. :)

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Hellurei,

koska eilen oli Pyhäinpäivä ja maanantai myös ei niin tuottava päivä :D on ihan semmonen olo kuin olisi maanantai. Vaikka viikko on puolivälissä jo.

Sain eilen jubattua miehen kanssa, katoaan nyt miten homma jatkuu.

Olo on oudon tukkoinen, toivottavasti nyt en tuu kipeäksi... :(

Hyvää tätä päivää meille!

ps. löysin kivan sivuston, www.flylady.net/ ! Suosittelen. :)

maanantai 31. lokakuuta 2011

Uusi viikko

ja uudet kujeet. Täällä on ihan pätkisviikko kun tänään on puolet liikkeistä kiinni, ja huomenna nyt on pyhäinpäivä eli muutenkin pyhä.

Kotijuttujen vuoksi ollut hiukka siipi maassa, jouduin laittamaan miehen vähän koville eli miettimään meidän asioita. :( No, kai nää asiat joskus selviää.

lauantai 29. lokakuuta 2011

Aurinkoinen lauantai...

Oon syönnyt tänään rahkaa, sitä suklaasössörahkaa. ;)

Soitin kaverille tossa, sen kissa jouduttu nukuttamaan, 12 vuotta oli ja joku munuaistulehdus tms iski, ei ollu mitään tehtävissä. Se on vähän romuna, ehkä saan lohdutettua? :)

Viimeaikoina ollut ihmeen paljon piip uutisia, ehkäpä tämä elämä tästä taas lähtee uuteen nousuun? :)

Illalla voikin sitten katsella Supertalenttia, joo seuraan, tai siis seurataan casting-ohjelmia. :D Pitää tehdä jotain karppiyhteensopivia tv- naposteltavia.

Ihana toi Jarre...

perjantai 28. lokakuuta 2011

Se oisi perjantai ja

viikko katastrofiviikon jälkeen on ohi melkein :D

En ole saannut aikaiseksi mennä vielä kauppaan mutta sieltä saa luvan tarttua mukaan nyt kyllä niitä karpisopivia juttuja. Edes yrittää pitää :D Maha/kylkikipuja on vielä mutta yritetään.

Ihan kiva uutinen oli tällä viikolla se että ne päänahan "läntit" ovat vaarattomia.

Näillä mennään, ihkua viikonloppua!

torstai 27. lokakuuta 2011

Ollaan jo

torstaissa, enkä ole kirjoitellut tänne, hyi mua. :)

Ollut vähän omituinen viikko, kuullut ja nähnyt kaikkea ikävää. Ihmisillä on niin paljon kaikkea, ja joskus tulee paha olo ja mieli toisen puolesta, mikä on sinänsä ymmärrettävää.

Mun karppaus on täysin jäissä ton mahataudin vuoksi, mulla on edelleen semmosia kylkikipuja. Koitan nyt kumminkin saada hiilarit kuriin, en voi tätäkään linjaa jatkaa ikuisuuksiin.

Nyt ulos. Mukavaa loppuviikkoa meille! :) Ompas mauton kuva tuossa muuten. :D Biisi on kyllä ihana...

maanantai 24. lokakuuta 2011

Uusi viikko

Ja uudet kujeet. Viime viikkoa kamalampaa saa hakea, päätin että tää viikko saa luvan olla parempi. Työhakemuksia kirjoittelen, huomenaamulla työkkäri ja sen jälkeen dermatologi, mulla on päänahassa 2 kpl semmosia ruskeita plänttejä. Omalääkäri sanoi että noi on vaarattomia, mutta mua häiritsee...saapahan sitten poissuljettua kaikki syövät yms. joita jokainen pelkää.

Syömiset on ihan yläkarppia edelleen, en vaan saa alas muuta kuin hedelmiä, juustoja ja leipää yms. Ehkä tää tästä....

Aurinkoista tätä päivää meille!!!

lauantai 22. lokakuuta 2011

Lauantaita,

mitäs sitä tänään keksisi?

No imuroida toki pitäisi ja käydä kaupassa. Ja laittaa ruokaa. Ajattelin taas palata karppilinjalle viikon tauon jälkeen. Katsotaan miten karppiruoka tippuu. Pitää aloittaa tietty helpostisulavalla kasvis/juustopainoitteisella.

Aurinkoista tätä päivää meille! 8)

perjantai 21. lokakuuta 2011

Uusi tukkani,

Mitäs sanotte? Mun mielestä ihan kiva, fressi, aika lyhyt mutta ihanan helppo laittaa. Ärsyttää vaan, kun se kampaamo jossa joskus hätätilanteessa käyn, rahastaa joka kerta eri hinnan.:)

Viikonloppua,

Itse kullekkin.

Olen nyt kolmatta päivää vatta sekaisin ja se on aika ärsyttävää. Oon syönnyt lähinnä kasviksia ja hedelmiä eli täysin yläkarppia mutta ei voi mitään, pelkkä ajatuskin lihasta tai munista tms. saa melkein oksentamaan.

Työkkärin tädin toiveesta soitin juuri uudelleen sinne lihakauppaan ja olin kysymässä siis, että onko sen ihmisen nopea päätös lopullinen. Aika outoa, mutta voihan tuota kysyä. Noin impulsiivisen ihmisen kanssa en kyllä mielelläni duunia tekisi mutta ihan sama...niin, hän ei kumminkaan kerinnyt puhelimeen. Soittelen sit myöhemmin.

Kun tää vatsa nyt rauhottuisi ihan ekana. Sain tippoja, joita vedän 3 * 30 päivässä, mutta kuten usein on, en huomaa mitään eroa, ihan sama ottaako lääkkeen vai ei. Tai sit tää mahan möyriminen on psyykkistä. Kaikki on mahdollista... :D

Ihanaa weekendiä! :)

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lyhyestä virsi kaunis,

jouduin soittamaan tänään töihin ja ilmoittautumaan kipeäksi, olin yöllä valveilla vatsakrammpien vuoksi. Omistaja ei voinnut ymmärtää ja sanoi sitten että ei halua jatkaa hommia meitsin kanssa, aika ikävää. Lampsin kumminkin lääkärille ja sain troppia vatsalle ja loppuviikon sitten oon saikulla. Kotiin nukkumaan...hedelmiä yms naamaan...huomenna pakko pirauttaa taas työkkäriin ja kertoa tapahtuneesta. :(

maanantai 17. lokakuuta 2011

Hupsista sentään,

kun se kuuluisa eka työpäviä menee nopsaan. :) Tekemistä piisasi, ja on tietty stressaavaa, kun ei tunne ketään, eikä tuotteita joita on myymässä. Hieman vaikutti myös se työvuoro kaoottiselta - kaikella kunnioituksella- :D Kun on tottunut olemaan nyt viimeksi esim. McDonanldsilla sekä yhdessä sairaalassa duunissa, jotka olivat molemmat viimeseen piirtoon organisoituja & "kontrolloituja" työympäristöjä.

Täytyy kumminkin antaa itselleen ja myös uudelle työnantajalle aikaa. Tämän viikon olen aamuvuorossa ja se tietää että duunissa ollaan klo 6:50. Seiskalta aukeaa jo ovet. Pienehkö muutos siis myös unirytmiin, olenhan heinäkuun puolestavälistä ollut lähinnä kotona ja joissakin työkkärin workshopeissa. :)

Kliffaa uutta viikkoa meille!

lauantai 15. lokakuuta 2011

Aurinkoista lauantaita

Pukkaa. :)

Kauppaan pitäisi mennä, tänään voisi olla kalapäivä.

Maanantai jännittää. Hassua, sain puhelun vielä toisestakin lihakauppaketjusta, taisin löytää tavallaan oikean alan siinä mielessä että vapaita paikkoja ainakin olisi tarjolla. Täällähän on alkanut jo syyskuun alussa oppisopimusvuosi. Kirin sitten kiinni ne muut koulussa, eiköhän se ihan hyvin mene. Kamuni sanoi, että lapsia on tehty yksinkertaisesti vähemmän, ja toisaalta toi lihakaupan myyjä ei ole kai ihan se trendikkäin ammatti tällä hetkellä. Ymmärrän sen kyllä, jokaisen pitää opiskella sitä mikä tuntuu oikealta. Mutta toisaalta mielummin tuolla kuin kotona istumassa, ja koulun jälkeen on hyvät mahikset työllistyä, esimerkiksi hotellissa, catering- ja ravointola-alalla tai sit ihan perinteisesti kaupan alalla.

Nyt pitää antaa papiljottien kuivua ja sitten ulos aurinkoon!

torstai 13. lokakuuta 2011

Voi elämän kevät...

ja kukkiva niitty! Sain sit ton oppisopimuspaikan, se pomo teki päätöksensä ihan pikavauhtia, avasi kerran vaan mun hakemuskansion ja katteli mua pari minsaa ja sanoi että mun puolesta joo.

Maanantaina alkaa tositoimet, klo 8 työvuoro ja oppisopimuksen allekirjoitus. :) Normaalisti olisi ammattikoulujakso mutta se sanoi että 2 viikon päästä menen vasta ja kandee jutella opettajien kanssa, oon tehnyt niin paljon jo elämäni aikana että jotain voi varmaan ns. skipata. En ole edes "ammattikouluvelvollinen" kun olen niin vanha. :D Uskomatonta. Tonne menen siis:

http://www.metzgerei-meyer.de/

Ei pöllömpi opparimesta karpille :)

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Karppauksen helppous

Kun sen oikein oivaltaa.

Oon viimeaikoina tehnyt yksinkertaisia, edullisia karppiruokia.

Kokonaisen valmiiksi pinnalta maustetun kanan voi laittaa uuniin, loppuvaiheessa myös kasviksia vuokaan ja ateria on valmis. Ne öljyiset ja mausteiset kasvispalat ovat ihana lisäke kanan kanssa.

Tänään laitoin pannulle kanan minuttifileitä, paistelin, maustoin ja loppuvaiheessa pakastetta Italian kasvissekoitusta. Lämmitys ja kuohukermaa kastikkeeksi perään. Mukavaa kun ei tule kuin 1 pannu tiskiä, hehe.

Jälkiruoaksi suklaista rahkaa. Sulatin jälkiruokakulhossa pari palaa tummaa suklaata, loraus vettä mukaan, ettei kärtsää. Suklaasta tulee ihanaa, suklaakastikkeen tapaista mönjää :D jonka voi sitten sekoittaa rasvaiseen rahkaan. Helppoa, halpaakin ja ei ole lisäaineita.

maanantai 10. lokakuuta 2011

Mun kultaseppämestariystävä joka ensi vuoden helmikuussa ottaa hoitaakseen Handwerkerhof´in kultasepänpajan, ehdotti että menisin hänen liikkeeseensä oppisopimukseen, kulta/hopeasepäksi. Ihan vakavissaan on kuulemma liikkeellä. Nyt pitää vaan keksiä miten sais hoidettua bürokratian kuviot, työkkäristä en ois kyllä enään riippuvainen koska jo ekana oppisopimusvuonna tienaisin saman verran kuin nyt. Elämä osaa yllättää. :)

Karppauskesta sen verran että tiukalla linjalla ollaan oltu. Olo on kiva, mikäs sen palkitsevampaa. Hyvää tätä viikkoa meille!

www.handwerkerhof.de/

lauantai 8. lokakuuta 2011

Ihanaa viikonloppua

Täällä on aurinkoinen mutta viileä syyssää. Oli mukava lampsia pysäkiltä omaan himaan. Tulin tänne sähläämään kun mies nukkuu vielä yöuniansa. Syksy, ah.

Hassu juttu tossa aamulla muuten sattui, kun se tuli himaan ja silitti mun hiuksia kun vielä koisasin. Kysyi, että onks sun tukka märkä ?? Siis mulla oli niin rasvaiset hiukset illalla ja en jaksanut mennä suihkuun.Rasvoittaako/kosteuttaako tää karppaus niin paljon ihoa ja hiuksia että ne tuntuu ihan märiltä? Pitää kai alkaa käymään useammin hiustenpesulla?

Aamulla vedin kolmen munan munakkaan, juuston, tomaatin, ja punaisen paprikan kera sekä kyytipojaksi iso muki kermakahvia. Fiilis on kiva.

perjantai 7. lokakuuta 2011

Mies läks yövuoroon ja mä nyhjään kotosalla- boring!

Lidlissä oli meksikon wrapit 99 c paketti, ei säily meillä kauaa ei.Ollut tänään sit hiilaripäivä ja oon saannut varmaan 100 gr hh:a kokonaisuudessaan. Noissa letuissa on kyl aikas vähän, 33 gr per lettu.

Nyt Faceen pelaamaan, ihkua viikonloppua. :-)

maanantai 3. lokakuuta 2011

Maanantai,

Mutta juhlapäivä, kaikki paikat kiinni :) Mies on duunissa ja iltaan asti jopa. :(

Sain pestyä koneellisen pyykkiä ja sitten tein ruokaa, karppia tietty eli karppipurilaisia, melkein nollahiilarisia.

Mitä kaapista löytyy- burgerit:
-jauhelihapihviä (nautaa)
-täysmajoneesia
-goudaa
-fetaa
-tomaattia ja säilöttyjä chilejä *kuolaus* :D

Kyllä nälkä lähti, ei tarvii tänään enään varmaan syödä mitään. :)

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Ihana tuoksu

täällä kotosalla vaikka itse sanonkin.

Piti eilen "nirhata" noita kurpitsoja (Hokkaido) mutta sain aikaiseksi vasta tänään. Keitto on melkein valmis, siemenet pesin ja nyt ne on paahtumassa uunissa suolan kera. Nam!

Ihanaa sunnuntainjatkoa, täällä on vielä huomenna pyhä, Saksojen yhdistymisen päivä. :)

lauantai 1. lokakuuta 2011

Lauantaita

kaikille! Kaunis aurinkoinen päivä täällä meillä. ♫

Tänään on ohjelmassa masulihasten rääkkäystä, kaupassakäyntiä, kokkausta (kurpitsat on tarjouksessa :)) ja illalla tulee TV:stä Supertalent yms. mukavaa.

Kivaa lauantaita meille!

perjantai 30. syyskuuta 2011

Heippa

Täällä paistaa ihan mahdottamasti aurinko :D Tosi kesäinen ilma. Tarttis saada itsensä vielä ulos, kohti kauppaa ja postia.

Ajattelin nyt kumminkin katsoa tuon oppisopimusmahdollisuuden loppuun asti. Eihän ole edes kiveen kirjoitettu että pääsisin moiseen, hakijoita on muitakin. Lähetän kääntäjälle mun päästötodistuksen, että saan sen joskus takaisinkin.

Ruokailut on OK, karppilinjalla mennään! Hupaisaa viikonloppua meille!!


keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Heippa hupsut :)

Tänään olen taas ollut omassa himassa, illalla meen naapurin Sabinen luo istumaan iltaa. :) Mietin että evääksi vois ottaa pähkinöitä ja vaikka tummaa uutta suosikkisuklaata, Sarotin 75 %. Tosi hyvää. :)

Ihkua tiistaita meille. :)

maanantai 26. syyskuuta 2011

Karppityttö

täällä terve.

Kiltisti on karppailtu ja tuloksia on tullut jo. Olo on mitä parhain. Aivan ihanaa, kun ei turvota, mahaan satu, väsytä, harmita. Eikä oo nälkä koskaan. Joku on joskus karppaus.infossa sanonut että karpatessa nälkä hiipii, yläkarpatessa nälkä hyökkää, ja se on aivan totta kohdallani ainakin.

Oikein ihkua ja energistä viikkoa meille kaikille!


perjantai 23. syyskuuta 2011

Iltaa,

venähti taas että sain aikaiseksi kirjoittaa tuntemuksiani tän päivän osalta.

Mies lähti yövuoroon ja mä jäin kotiin hoitamaan lintuja, kokkaamaan ja katsomaan visailuja. Karppaus sujuu hyvin ja on tosiaan tosi kiva olo. Söin tänään falafeleja, luonnonjogua, sitten toisella aterialla fetasalaattia, taas niitä falafeleja ja iltapalaksi rasvaista rahkaa johon sekoitettuna pari palaa sulaa prosenttisuklaata. Tiedän, noi falafelit eivät ole ollenkaan karppia mutta kasvisruokana menevät, ne on vaan niin herkkua.

Nyt lasi kuivaa valkkaria. Tulisikohan tuolta vielä joku hyvä leffa?

Viikonloppuja meille,
E

Uusi

syksyinen, lämmin, ruskea väri vaihdettu :)

torstai 22. syyskuuta 2011

Heippa :-)

Karppaus sujuu hyvin ja se rohkaisee jatkamaan. Niin, on onhan tämä helppoa hommaa verrattuna moneen muuhun ruokavalioon tai diettiin verrattuna...hyvin olen syönnyt kieltämättä. =) Ja tosiaan on pitkästä aikaa semmonen olo että tekee jotain oikein, kuulostaa hassulta, kun pyrin joka tapauksessa siis kohtuuteen mutta helpointa se melkein on yhdistettynä hh:n vähentämiseen. En tajua miksi mulla on ollut niin kauhea hiilariherkkyys viimeaikoina, enkä jaksa sitä analysoidakaan, vähennän vaan omatoimisesti HH:ta :) Vatsan turvotus on jo laskeutunut ja kaiken kukkuraksi alkoi tänään vielä noi "Kuukauden Suositut", aivan puun takaa siis. Ei ollut kipuja, ei mitään oireita mitä normaalisti on, eli vatsa sekaisin, kouristeluja, paha mieli ja olo kaikin puolin. Hassua, mutta mukavaa. :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

Maanantai

uusi viikko siis polkastiin käyntiin.

Tosi mälsä olo, saako valittaa? :( :D

Eilen nukahdin taas kuin saunalyhty suurinpiirtein kesken miehen lauseen. Heräsin sitten pahoin mielin, ei ole OK että mies saa kärsiä mun älyttömän vetämättömyyden takia. Ja sen takia, kun syön väärin. Mä oon niin hiilariherkkä kuin olla ja voi. Vaikea varmaan jonkun ymmärtää, jolla ei ole mitään oireita liian hh-painotteisesta ruokavaliosta mutta mulla niin oireita on vaikka mulle jakaa. Aina ei ole ollut kyllä näin, tää on pahentunut ihan viime kuukausina, ja viikkoina vasta. Ei ole kiva kun on ihan kuolemanväsynyt ja saattaa iskeä hiiva ihan puun takaa, ja si ton päänsärkyä kun nukkuu liian pitkään. Pöh. Karppaus alkaa jollain muotoa siis nyt, se ois kauppareissu edessä karppisilmälasit silmillä.

Raportoin sit miten menee. Paria blogia pitää alkaa myös useammin seuraamaan, esim. tuota Lakan ja Peuran VHH- ruokablogia.

Tsemppiä meille!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sunnuntai

Ihana, sateinen pyhä :)

Mukavaa kun saa olla vaan potslojoo kotona. :) Vois laittaa ruokaa, vähän jumppailla ja muuten vaan roikkua netissä ja katsella leffaa.

Tänään olisi kaupat auki, kuuteen asti mutta en varmaan jaksa lähteä tuonne. :)

Kivaa uutta viikkoa meille! :)

lauantai 17. syyskuuta 2011

Viikonloppu,

kivaa! :)

lähdin käymään kaupassa ja sää yllätti mut ihan täysin. Näytti viileältä ja laitoin paitapuseron ja ohuen neuleen+ jegginssit. Oli vähän liikaa, 5 sekuntia ulostautumisen jälkene oli jo tuskanhiki. Samaan aikaan ukosti, satoi, paistoi aurinko :-D

Laitoin Oktoberfest- kanan uuniin kärventymään. tänään alkoi Oktarit. Sen lisäksi basmatia, papuja tomaattikastikkeessa. :) Riisiä syön kohtuudella... Muuten ei se hiiva parane, yök. :O

Illalla tulee taas Supertalent, kivaa. :)

perjantai 16. syyskuuta 2011

Terkkuja

vuokratyöfirmasta, olin tänään taas haastiksessa. Ihan asiallisen oloinen nainen siellä ja kohtuumielenkiintoista duunia olisi, semmoisessa firmassa, joka valmistaa erilaisia folioita esim luottokorttien ja seteleiden pintaan, niitä tarkistus - ja allekirjoituspintoja siis. Ensi viikolla sit kertoo miten on päätänyt mun suhteen.

Mulle iski viimeyönä joku ihan ihme lenssu/tuskanhikikohtaus muuten, illalla yskin kuin heikkopäinen, kurkku oli ihan täynnä jotain kuivaa kökköä, henkeä ahdisti ja kaikenkukkuraksi iski vielä hiiva...oli aika tuore olo tuolla haastiksessa mutta jotenkin sain koottua itteni. Apteekin ja kaupan kautta tulin sit himaan. Luojan kiitos on noi erilaiset lääkkeet keksitty...huvikseen nyt ei kandee syödä mutta jos on jotain mikä ei mee ohi vaan lepäilemällä niin pakko ottaa...suositteli vielä sinkkikuuria vastustuskyvyn parantamiseksi ja ostin sitä sit myös. Ja lottosin sekä ostin tv-lehden jossan dvd messissä, Babylon a.d.

Illalla relaan vaan!

torstai 15. syyskuuta 2011

Torstaita,

työkkärissä olin taasen tänään, ja mun neuvoja ymmärsi yllättävän hyvin että en ole kiinnostunut nyt aloittaamaan sitä kolmen vuoden opposopimusta. Myönsi myös itsekin, että mun tilanne on aikas vaikea...ihan kiva kun ymmärtää. Tein mä mitä vaan tässä tilanteessa, teen "väärin". Jos koitan saada duunia ja lasta, oon sit ilman tutkintoa ja mahdollisesti loppuelämäni apulaisen töissä. Jos meen opposopimukseen, oon tosiaan vajaa nelikymppisenä valmis, jos siis selviin edes niistä tenteistä, työtön, ilman työkokemusta, lapseton. Jos aloitan opparin ja tuun raskaaksi kesken kaiken, opiskelu jää kesken, olen persaukinen, taas työtön, ei tutkintoa ja duunia mutta äiti-ihminen...argh.

Huomenna on onneksi työhaastis, henkilöstövuokrausfirma tietty. Jotain valmiiden osien tai tuotteiden lopputarkastastusta...hmm ne työskentelee SAP:n kanssa, ihan mielenkiintoista...huomenna sit selvii loput ja totuus hommasta.

Tänään ois taas jumppaa, kaupassa käyntiä ja tollasta.

Pahaa tekee myös miehen puolesta, sillä ollut taas kädet tunnottomana ja kipuja, eilen sit olitiin tuolla klinikalla (Missä olin muuten harjottelussa :D) ja semmosessa magneettitutkimuksessa löytyi ihan hirveen paljon välilevynpullistumaa, alkaa niskasta, selkään asti. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan... :|

Kumminkin ihkua päivää ja loppuviikkoa meille!

maanantai 12. syyskuuta 2011

Helöy,

uusi viikko ja uudet kujeet.

Soitin tuonne oppisopimusmestaan ja siellä ei vastannut kukaan. Myös yhteen henkilöstövuokrausfirmaan, ei ole kuulemma mitään tällä hetkellä. Surettaa tämmönen tilanne. :( No, niinkuin aina jankutan; kai sitä jotain jossain vaiheessa.

Silläaikaa täytyy koittaa jaksaa pitää huolta itsestään. Jumpata, syödä terveellisesti, pitää kiinni toipumisesta bedistä jne jne. :)

Hyvää uutta viikkoa meille :)

lauantai 10. syyskuuta 2011

Weekend

Huh, mennyt taas pari päivää tässä "nettipimennossa". :D ei vaan, ei ole ollut oikeasti aikaa. Kaikki energia mennyt taas riidellessä ja rakastellessa jos nyt rehellisiä ollaan *blush*.. Mutta nyt on rauha maassa ja kaikilla hyvä tahto :D


Täällä on tänään helle. Sain kotihommia jo tehtyä, kohta ois kauppa ja lenkille tekisi mieli. Kävelylle siis, en juokse. Eka kumminkin pyykkien ripustus ja vähän Facea.

Ihanaa päivää meille! :)

http://youtu.be/uGthVEza97U

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Keskiviikkoa

pukka :)

Mennyt taas pari päivää postaamatta. Hyi mua. No, ollut ajatukset muualla. Noissa pirun työasioissa, parisuhdejutuissa yms. Kun noi perusjutut tökkii, se vie yllättävän paljon energiaa ihmiseltä. :(

Tämän päivän aloitin prodejuomalla ja kahvilla. Eilen sain tehtyä vatsoja ja tänään teen myös. Pitäisi soittaa myös pariin paikkaan tuon oppisopimusjutun tiimoilta ja miehen kanssa *yrittää* jutella. Mua häiritsee myös tukka. Se on liian pitkä =D Jos ihan vähän vielä leikkaisi...lyhyet hiukset on niin siistit ja mukavat.

Johonkin blogihaasteeseen voisi myös ryhtyä. :)

Hyvää tätä päivää meille! <3

lauantai 3. syyskuuta 2011

Viikonloppu

Kivaa! MItäs tänään tehdään?

Ilma on kaunis...mutta kuuma, taas on helle. :/ En ole ihan helleihmisiä jos ei ole tullut jos selväksi :D Tykkään syksystä, se on kyllä maailman ihanin vuodenaika. Kaunein, ja ilma on miellyttävin, viileä, raikas. <3

Oon miettinyt tuota oppisopimusjuttua koko eilisen päivän ja yön. Miettinyt aikataulua, sit omaa tilannettani. En tiedä onko järkevää aloittaa opiskelua juuri nyt?

Täällä alkoi uusi oppisopimusvuosi 1.9. Jos en pääse nyt poikkeuksellisesti aloittamaan pari viikkoa myöhässä, aloitus menee ensi vuoden syyskuulle. Eli 2012+3 vuotta, täyttäisin valmistuttuani 40 vuotta. Tämä nyt on ihan jossittelua, mutta jos työkkäri olisi jo kaksi vuotta sitten suostunut mun ehdottamaan kauppikseen, olisin jo tänä vuonna tai ensi keväänä valmistunut.

Missä vaiheessa lapsia, missä vaiheessa pääsen tienaamaan rahaa, että saamme oman ison huushollin miehen kanssa? Ei yhden palkasta voi kaikkea maksaa. Milloin nää kaikki asiat järjestyy oikein, meikäläistä väsyttää pikkuhiljaa! :(

Haaveita on, ja rakkautta oisi paljon annettavaksi lapselle tai lapsille mutta ikuisesti näitä juttuja ei voi lykätä. Miehet nyt voi hankkia tai yritttää hankkia lapsia niin kauan kuin paikat toimii mutta naisilla se ei vain ole niin. Mies itse on sanonut, että mun pitää itse päättää nää jutut, mihin haen ja mitä teen, se ei halua puuttua. Tietty toivoo, että mä olen onnellinen ja löydän sen oikein paikan. Koko elämäänsä ei voi kuitenkaan haaveilla ja suunnitella, tarvitaan myös tekoja.

Muihin aihesiin. Sain tehtyä jo vatsoja, jes, ja aamupalan korvasin prodejuomalla. Käytän Multaben- sarjan suklaanmakuista proteiinipirtelöä. Oon todennut sen hyväksi, vatsalle ja mielelle.

Tsemppiä meille tähän päivään!

perjantai 2. syyskuuta 2011

Positiivista perjantaita

Joka iikalle. Olin aamulla työkkärissä vol. 3126786512. :) Taas se täti yllätti. Nyt on sitä mieltä että voisin/saisin hakea myös oppisopimukseen. Nyt, kahden vuoden jankutuksen jälkeen. (Mun puolelta siis.*huokaus*) Antoi mulle nivaskan papereita, ihan mielenkiintoista. Oli kyllä sitä mieltä että suomalainen peruskoulutodistus ei ole välttämättä pätevä täällä. Aika erikoisia mielipiteitä. No, soitan sen mieliksi jollekin ensi viikolla ja varmistan asian. En kyllä tiedä miten se voi olla tietämätön esim. eurooppalaisesta vaihto-oppilassysteemistä, itsekin yliopistossa opiskelleena? Tai no, ehkä halusi vaan nähdä miten reagoin.

No, weekend on edessä ja en jaksa murehtia tulevaisuuden kuvioita. :) Illalla hyvää musaa, leffaa ja ruokaa. Ja pelailua, sen semmosta. Vatsojakin pitää tehdä jossain vaiheessa.

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Moi muruset,

tänään oli vähän kökkö päivä kun oli päänsärkyä, muutenkin mieli maassa- tuntuu siltä että kaikki murheet on niskassa just nyt. Vaikka ei mun tilanne erityisen p... ole, mutta tietty kivemminkin voisi olla. No, sain silti kuin ihmeen kaupalla tehtyä vatsalihaksia, ja lähetin myös kolme työhakemusta, kaksi ruokakauppaketjuun ihan kassaksi ja Ikeaan kirjanpitäjäksi. Koitin pitkälle iltapäivään karpata mutta toi itkuisuus ja päänsärky ja vitutus voitti, söin Kindersuklaata, jotka muuten oli miehen siskon kakaroille :D oikeastaan. No, elämä on.

Parempaan huomiseen! -ja kiitos kun sain jakaa teijän kanssa<3

tiistai 30. elokuuta 2011

Uutta päivää pukkaa

ja fiilis on ihan jees! :)

eilen ajattelin korvata iltaruoan kevyellä versiolla mutta keitin sitten riisiä ihan ja tein jauhelihakastiketta. Ja tomaatti-mozzarellasalaattia myös. :D joo, naurakaa vaan, itseäninkin huvittaa. :D

Mutta tänään sitten...hyvää päivää meille! :)

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Iltaa plikat,

hiukka väsynyt päivä kääntynyt jo illaksi. Eilen oli ystävän kanssa palaveri ja tuhottiin sitten kaksi pulloa viiniä ja 1 pullo kuoharia :D eli 1,5 ploa per lätty. Nukuin yhteentoista ja kauhee päänsärky oli :D No, ei tää ikuisuuksia kestä, tulipaha parannettua maailmaa taas oikein urakalla ja puhuttua kaikesta tähdellisestä muutenkin!

Illalla keskityin sit vihdoin itseeni ja tein sen mitä piti eilen tehdä, vartalon, kasvojen kuorinnan, pitkän suihkun, kokeilin myös uutta merilevänaamiota, merkkiä Schaebens,voin suositella lämpimästi! Tuli todella pehmeä, sileä ja samalla kiinteä iho. :) Varpaankyynsiin laitoin vielä tummaa lakkaa ja avot, heti olemus piristyi.

Ensi viikko meneekin sitten kiltisti tasapainoillessa ja aion korvata joitain aterioita prodepirtelöllä. Myös työnhakuhommat jatkuu ja jumppakuviot.

Ihanaa uutta viikkoa siis kaikille!

lauantai 27. elokuuta 2011

Lauantai :)

Kivaa, vihdoinkin on tullut sateet. On ollut niin kuuma niin kauan että en olisi jaksanut enään 8).

Tänään voisi jatkaa jumppailuja ja tehdä illalla kasvonaamion. Jalkojakin voisi rapsutella sillä uudella padikyyrivehkeellä. Illalla tulee ystis mun luo palaveeraamaan.

Kivaa päivää kaikille! <3

torstai 25. elokuuta 2011

Donnerstag,

uusi päivä ja uudet kujeet. :)

Eilen oli ihan outo päivä. Olin aamulla työkkärissä ja siellä meni 3 tuntia melkein, sitten hiki valuen kotiin kaupan kautta. Täällä on kyllä semmoset helteet taas että ei tosikaan. :( Nukahdin sitten hirveen väsymyksen ja päänsäryn takia ja nukuin melkein 4 tunnin päikyt, voi mahoton sentään :D Ei mulle vaan sovi helle. Meni taas maha sekasin ja ihme tärinää, join sit pari lasia tuoremehua johon sekoitin 1 tl suolaa ja jääpaloja. Piristi vähän. Yöllä tuli vielä ukkonen <3 jes. Sain silti tehtyä vatsoja, ja kirjoitin yhden työhakemuksen. Ihme!


Tänään olisi ihan normipäivä tiedossa, nettiä, uutisia, vatsoja ja illalla kauppaan ja sitten on Schalke- HJk matsi, ois kiva vähdä että Suomi voittaa :)

Ihanaa päivää kaikille :)


maanantai 22. elokuuta 2011

Kivaa, shoppailua...

tilasin pari kivaa juttua postimyynnistä. Tuolla Otto:ssa on hyvä palvelu, oon ollut tyytyväinen jos oon jotain tilannut, mies samaten. Jos toi sormus on ihan jätti iso sormessa, niin varmaan paan palautukseen. Siellä oli niin hirveän paljon sormuksia että meinasin seota... :D

--äh en osannut laittaa niitä tänne :( Sorry!

Maanantai

Uusi viikko ja uudet kujeet. Keskiviikkona ois vika work sop, tänään ja huomenna vois kirjoitella työhakemuksia, ja pitäisi myös vahvistaa yksi e-mail. Lintujen häkin vois kanssa putsaa ja lukea vähän blogeja. Lisää ;)

lauantai 20. elokuuta 2011

Viikonloppu :)

Ihana ilma ulkona. Lähdin omaaan kotiin "evakkoon", mies kun yövuoron jälkeen oli ihan tillintallin ja ei saannut heti unen päästä kiinni, reppana meni vasta tossa klo 11 aikaan nukkumaan. Toi on kyllä fyysisesti ja henkisesti aika raskas elämäntapa...

Mä taas tahdon rauhassa kattoa tv:tä ja nettiä, tietty, jutella puhelimessa, yms. Sinänsä ihan kätsää että on kaksi asuntoa vielä :)

Tänään aion lorvia ruokien suhteen ja korvata lunssin taas prodejuomalla. Tai, no en edes käynnyt kunnolla kaupassa, ostin vain juomia, ja täällä on kaikki loppu. :)

Hommat jatkuu, ihanaa päivää teille kaikille <3

perjantai 19. elokuuta 2011

Iltaa

Hui, kun on jo kello paljon. En kerinnyt aikasemmin rauhassa kirjottelemaan, oli niin pal kaikkea...

Ostin tänään pedikyyri/manikyyrilaitteen kempparista, ihan tommonen halpa pilipalivehje mutta aika hyvin sai kuollutta ihoa veks, nyt on pehmeet jalat. :) Sit suihkuun 4711- saippuan kanssa (oon nyt ihan hurahtanut kölninveteen, siihen vanhaan saippuan muodossa ja uuteen 4711 nouveau cologne- tuoksuun.



Sitten oli kokkausta, mies yövuoroon. :( Mä laitoin kynttilät palamaan ja telsun auki, ei kyllä tullut mitään -> nettiin :D Mansikoita ja pari lasia valkkaria tuli nautiskeltua, nyt koisaamaan.

torstai 18. elokuuta 2011

Torstai

Sain aikaiseksi kolme hakemusta ja klikkasin ne työkkärin profiilissa jo käsitellyiksi. 8) Jes, nyt ei oo yhtään avointa tai siis "hakematonta" pestiä. Ihan nasta fiilis.

Mies tulee kohta aamuvuorosta kotio ja ihan eka sen pitää saada nukkua. Kumminkin 4:30 oli herätys, argh. Itse korvasin lunssin prodepirtelöllä ja siistin vähän paikkoja, sen sellaista.

Kivaa, huomenna on perjantai! :D

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Pikkulauantai

Tänään oli taas työkkärin Work shop ja ne vetäjät on hirveen ihania, mutta mä en jaksa innostua. Tänään oli tehtävänä, että piti viedä sinne hakemuksensa, joita sitten kaikkien edessä leviteltiin- tai siis minun ei, kun sanoin etten halua ruveta tommoseen. Niin, no kyl ne kysyi että onko OK, jos laitetaan kiertoon ryhmässä, mutta mä totesin, että en halua että mun tiedot ja CV pääsee kaikkien käsiin, varsinkin noiden ryhmäläisten, no sitä en kyllä sanonu. :D

Vetäjä tuli myöhemmin mun luo ja sanoi että vahinko, kun en antanut näyttää mallia muille, kun CV on niin hieno, värit, kuva, fontti, kaikki. Ihan kiva saada hyvää palautetta, mutta sanoin kyllä että toi tehtiin siellä kauppiksen työnhakuseminaarissa. En tajua mikä ton Workshopin idis on kun siellä ei ole edes tietokoneita käytössä. Niin, no tietty kevyttä painostustahan toi on. Konkreettista apua ei valitettavasti saa kukaan.

Kauhee nälkä. Safka tulossa, pian syömään, jes!

tiistai 16. elokuuta 2011

Musaa, ruokaa, linnunlaulua netissä

ja jos vielä sateenropina- video. :) kiva toi youtube.

Mä oon katellu yhtä sormusta netissä mutta en varmaan raaski...:O Ellei sit nappaa ton duunihomman kanssa, sitten kyllä tilaan heti. :)

Aamulla oisi taas työnhakuvalmennusta, semmonen kolmen tunnin kätevä workshoppi taas.


Hellurei tytöt

Tänään oli taas yksi haastis, vuokratyöfirmassa, ja oli ihan mukava kohtaaminen. Hommaan kuuluisi suomalaisten asiakkaiden palveleminen call centerissä :) Mun rakas kieleni, hauskaa, jos tuonne päätyy, en koskaan ajatellut että voisin tehdä duunia suomenkielellä täällä. Nainen ei kumminkaan pystynyt tai halunnut kovin selvästi kertoa työnkuvaa, yritin saada tolkkua hänen jutuistaan mutten saannut pääpointtia kiinni, ja pyysin että saisin tehdä yhden koepäivän, koska ei nää jutut näköjään selviä työhaastattelussa (en kyllä sanonut sitä noin hälle :D). Eihän kukaan täyspäinen allekirjoita kuuden kuukauden sopparia tietämättä mitä duuni tarkalleen pitää sisällään...

Mies lähti duuniin, ja ulkona alkaa kohta satamaan...et ei jaksa oikein lähtee uloskaan paitsi kauppaan tietty. Kotonaollessa menee muuten tämä päivä :) Aamupalan korvasin prodepirtelöllä :) Nam. Ihkua tätä päivää joka iikalle!

maanantai 15. elokuuta 2011

Maanantai

uusi viikko ja uudet kujeet :)

Olin aamulla yhdessä firmassa työhaastattelussa, se olikin tosi mielenkiintoinen mesta. Mun työkkärintäti varoitti mua siitä mestasta etukäteen. Tietty voisi työttömänä työnhakijana kysyä, miksi h:tissä mut sitten lähetettiin sinne. :D No, kokemusta rikkaampi.

Firma oli siis yhdistelmä vuokratyöfirmaa ja yksityistä työntekijä-välitystä joka siis välittää henkilöitä esim. vuokratyöfirmoille. Joo, ja vaativat maksun tietty tuota välitystä vastaan, eikä ihan pientä, jotain 2000 euroa pyytävät.:) Kysymys kuuluukin miksen ite mene niihin henkilöstöfirmoihin, siis oon tietty mennytkin. En oikein tiedä nyt tuon kanssa, tarviinko tommosta "apua" urallani...se ihminen ei ollut edes kovin kiinnostunut musta hakijana, luennoi vaan puoli tuntia firman toiminnasta ite, oli aika tylsää mulle mutta tsemppasin ja pysyin hereillä. ;)

Miehen kanssa ollaan onneksi saatu melkein sovittua yksi juttu. On ollut tässä vähän kriisiä. Meillä saattaa olla riitaa, mykkistä ja tommosta viikkokin, joo, tiedän ei ole OK mutta kun on molemmilla niin herkkä sydän ja paljon tunteita niin ei ihan viidessä minuutissa saa sovittua. Haastava tää suhde kyllä joskus on, mutta tähän mennessä ollaan saatu kaikki kismat sovittua, viides vuosi yhdessä pyörähti käytiin <3 mun elämäni rakkauden kanssa. :)

lauantai 13. elokuuta 2011

Lauantai

eli uusi päivä ja uudet kujeet. :)

Ihan jees, olen saannut jo kokattua, syötyä, imuroitua ja pyyhittyä pölyjä, sovittua miehen kanssa yhdestä jutusta (vihdoin) ja soittelin mutsinkin kanssa sekä kirjoitin kirjekaverille kirjeen. :) Ohjelmassa oisi vielä kahvinjuontia ja vatsojen tekoa, myöhemmin siis. Kunhan toi safka (tuorepasta) ensin laskeutuu, huh huh...

perjantai 12. elokuuta 2011

Olin

tänään sitten työhaastattelussa, yhdessä vuokratyöfirmassa, kuinkas muuten, ja maanantaina oisi myös yksi haastis toisaalla. Ihan kiva, kun saa kutsuja, en kyllä tiedä miten tossa tulee käymään, odotan jännityksellä vastauksia. :)

Muuten on vähän mälsä vkl tiedossa kun miehellä on duunia, mutta ei voi mitään. Vuorotyöläisen arkea, olla duunissa silloin kun muut juhlii :)

Ihkua viikonloppua teitille <3



keskiviikko 10. elokuuta 2011

Hellurei

Uusi päivä ja uuden kujeet.

Mulla olisi nivaska duunipaikka-ilmoja joihin voisin keskittyä joko tänään tai huomenna. Ruoka-asioita voisi myös miettiä mutta lounaan korvaan ihan prodepirtelöllä, en jaksa kokata. Ulkona on tosi viileää ja sateista, enpä taida pistää nokkaani ulos tänään, ei ole mitään asioita edes hoidettavana. Kotipäivä siis <3

Ihkua loppupäivä teille. :)


tiistai 9. elokuuta 2011

Iltaa

Lukijat <3

Hassu päivä takana. Aamulla ylös ja työkkäriin...oli taas hiukka outo käynti, mutta ei se mitään. Sain aamupäivällä puhelun jo yhdestä firmasta, johon oltiin sovittu, että haen. Ne oli saanneet jo mun numeron työkkäristä ennen sitä. :D No, menen sinne perjantaina. Sain myös postia jostain ulkomaan välitystoimistosta, työkkäristä siis ja kutsun johonkin tilaisuuteen, jossa aletaan kouluttamaan ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään Englannissa, Skotlannissa yms. hotelleissa. Mietinkin, että mitä se virkailija tarjoitti kun kysyi multa aamulla, että olenko kiinnostunut tämmösestä. :D Sanoin että en tiedä asiasta MITÄÄN enkä ole pyytänyt itse päästä mukaan, enkä ole kiinnostunut ollenkaan. Kaikkea ne keksii. :)

Ihanaa iltaa, huomiseen!

maanantai 8. elokuuta 2011

Huomenta!

Mitäs tänään?

Pitäisi saada taas elämän punaisesta langasta kiinni, katsella työpaikkailmoituksia, tehdä vatsoja, kotihommia tehdä, käydä kaupassa, puhua miehen kanssa parista tärkeästä asiasta, sen sellaista.

Kun elämä nyppii niin aika paljon on omissa käsissä, kaikkea ei tietenkään voi muuttaa ja hallita, vain tiettyyn pisteeseen asti.

Olen tosi kiitollinen ja perustyytyväinen, mutta kyllä työttömyys mm. rassaa, ja pari muuta juttua, välillä elämä vain tuntuu raskaammalta vaikka tilanne olisi sama kuin ennenkin. Itse tietty pitää olla valmis muuttumaan, niin elämä tuntuu kevyemmältä. niinkuin sanotaan: Nothing has changed, everything has changed. :)

Ihkua tätä päivää & uutta viikkoa!

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kauan sitten minussa
aavistus jo sinusta
Silloin tuntemattoman
tunnen nyt ja tunnustan

Sä olit vaara liian suuri kiertää
ja liian houkuttava ohittaa
En tiennyt kuinka kaikki voisikaan niin palaa, polttaa

Kaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa
Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan

Kauan sitten jotenkin
tuntematta aavistin
että illan harmaassa
tulet vastaan pelotta

Jos joskus pimeässä yksin seison
ja liekki sammunut jo kylmä on
en tiedä voiko sitä eloon saada kukaan toinen

Kaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa
Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan

En pidä kiinni, en työnnä sua pois
ja pyytämättäkin tahtoisit jäädä
Tänään ei satanutkaan vaikka taivas on ollut painava pitkään

Kaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa
Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan.

En tiedä kenen runo tää on mutta niin kaunis <3

Ihanaa sunnuntaita kaikille :)

lauantai 6. elokuuta 2011

Lauantaita tytöt

Ihana aurinkoinen päivä on tänään.

Eilen satoi, ja leikin kameran ja clip- hiustenpidennysten kanssa ja vaihdoin FB:n profiilikuvan yms. Oon tyytyväienn tähän polkkamalliin ja tumman/tuhkanvaaleaan tukkaan edelleen! Kivaa vaihtelua. Toisaalta tän päivän Iltasanomissa oli ihana kuva Nicole Kidmanista, upean blondin kuontalon kanssa...no joo. :D Ainahan siihen voi palata, jos tulee kunnolla ikävä.

Tänään olisi luvassa vatsojen tekoa, kaupassa käyntiä, sen sellaista. Voisi pyöriä myös imurin kanssa. Korvasin aamiaisen proteiinipirtelöllä.

Ihkua viikonloppua kaikille! <3

torstai 4. elokuuta 2011

Hip hei,

tänään oon saannut ihan mukavasti aikaan. Kolme työhakemusta laitoin menemään, kokkausta,yms kotihommaa. Kirjanpitäjän paikkoja on näköjään aika paljon tarjolla, ihan jees, mutta se työkokemus...miten voi hakea jotakin paikkaa, johon vaaditaan noin viiden vuoden kokemus? (Virkailijan idis...) Mulla on nyt muuten mahis päästä omalle sivulleni työkkärissä, sain käyttäjätunnuksen ja salasanan profiiliini. Ihan kiva lelu :-)

Hauskaa loppupäivää! <3

keskiviikko 3. elokuuta 2011

HUPS!

Kellohan on jo ties mitä, enkä ole kerinnyt omaan rakkaaseen blogiini. Aamupäivä meni työkkärin workshopissa, oli kyllä taas semmonen tapaaminen että ihan itkettää ;) Kauheen väsynyt olin iltapäivällä, helle on aika kova, ja tulossa on varmaan ukkosia taas. Just siis heräsin päikyiltä :D Nukuin varmaan kolme tuntia.

Korvasin iltaruoan prodejuomalla. Muuten pöhöttyy taas, tää on ollut yhtä istumista ja nukkumista koko päivä.

Huomiseen!

tiistai 2. elokuuta 2011

Ihanaa uutta päivää.

Heippa likat,

mies lähti tossa just duuniin. :) tekemistä on itsellänikin, voisi kirjoittaa pari työhakemusta, tehdä niitä vatsoja yms. Huomenna oisi työkkäri, tai joku work shop jossa rukataan taas CV:tä yms. :) Ihan OK, mutta kun mun uusi virkailija sanoi että mun hakemus on tosi hyvä, ja sen voi jättää noin. :P. No, en usko että sillä on kovin paljon vaihtoehtoja sooloilla siellä, koneelta tulee se ohjelma jokaiselle työtömälle ja sen on pakko lähettää kutsu mulle. Metrolippurahoja alan kyllä pyytämään nyt, kun noita tapaamisia on ihan viikoittain. Edestakaisin matka maksaa kumminkin 4.20 € ja sillä rahallakin ostaa ruokaa vaikka tai ihan mitä vaan, silleen iso raha työttömälle. :)

Nyt vielä kahvia ja Youtubea...ihanaa loppupäivää teille <3

maanantai 1. elokuuta 2011

Heippa

olin tänään sitten siellä henkilöstövuokrausfirmassa, enkä saannut valitettavasti sitä paikkaa, kun mun haastattelija meinasi, että heillä ei ole aikaa opettaa mulle niin intensiivisesti sitä työtä, kun ovat siellä tällä hetkellä kahden. :( Vähän hölmöä, kun kutsuivat mut kumminkin haastatteluun, ja olivat varmaan mun CV:nkin lukeneet (mulla ei ole paljoakaan kokemusta toimistosta) :D Ehkä niillä oli muutenkin jotain ongelmia ja kaaosta siellä, taisi olla parempi näin. Haastattelija esim. kysyi kuinka kauan tarviin aikaa jonkun cv:n pc:lel tallentamiseen, niiden hakijoiden profiilit tallennetaan firman omaan systeemiin) , aika vaikea vaan vastata tommoseen kun en ole eläissäni tehnyt :) ja sanoinkin sen sille tietty. Ymmärsi sentään sitten kertoa miten niiden firmassa toimitaan, on oma ohjelma ja pohja noita juttuja varten mihin ne tiedot sit täytetään yms. Vähän epämääräistä kun sai pihdein kiskoa tietoa omasta hommasta...ehkä sitä ärsytti mun paljot kysymykset, halusin vaan aidosti tietää mitä mun työhön kuuluisi.

Mutta nyt eka iso kuppi kahvia ja vähän Norjan muistotilaisuutta. Surullista musaa ;(

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Heissulivei,

kivaa, kun saa olla ihan rauhassa himassa. No, joku voisi ajatella että tylsää kökkiä yksin mutta mä tykkään joskus kyllä. Miehen työvuoro loppuu vasta klo 22.00 ja sit vielä matkat päälle.

Tänään oisi taas ohjelmassa tuttua touhua eli vatsojen tekoa, telsua, uimakisat loppu just :D ja sen sellaista. Kun mies tulee kerta noin myöhään, niin syön yksin varmaan päivällä ja illalla vaan prodejuoman. Se on ihan siedettävää, ja siitä tulee myös täyteen, sellaset Nutriletin tms tapaiset vetää mulla vain mahan sekaisin, yök.

Että semmosta. Huomenna on työharjotteluhaastattelu, katsotaan, mikälainen mesta se oikein on. Näillänäkymin kyllä kuulostaa ihan kiinnostavalta. :)

Leppoisaa viikonlopun loppua! <3

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kivaa uutta päivää

tytöt,

nyt pitäisi vähän suunnitella mitä sitä oikein tekisi. No, pari pakollista kotihommaa olisi, imurointi ja kylppäriinkin voisi kurkata. Käydä kaupassa ja sen sellaista mutta mukavinta antia on tänään varmaan ihan vaan kotona chillailu ja vatsalihasliikkeiden teko yms. :)

Lounaan korvaan proteiinijuomalla kun eilen tuli hiukan liikaa nautiskeltua- tai no ei nyt erityisemmin mutta kasvot ovat turvoksissa kun tuli syötyä illalla tsatsikia ja join 1 sitruunalimu-olut sekoituksen ja 1 olusen. Heti huomaa naamassa, argh.

Uusi tukka on hauska, saa kevyemmällä kädellä meikatakin kun piirteet erottuu eri tavalla nyt. :) Oli kyllä hyvä veto tehdä tämä tyylinmuokkaus!

Enään pitäisi keksiä, mitä sitä kokkaisi iltaruoaksi. Ehdotuksia?

Energistä ehtoota! :o)

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kaunis

Eilen

Oli oikein mukava päivä kun sain puhelun jo sieltä vuokratyöfirmasta, maanantaina on haastattelu, josko pääsisin sinne työharjotteluun. Siis sinne firman omalle toimisolle, en vuokratyöläisenä jonnekin muualle. Mua on aina kiinnostanut, miten noi firmat toimii, saapahan hyvää infoa samalla omaa tulevaisuuttaan varten, jos nyt sitten siis pääsen sinne. Kuukauden kestäisi harjottelu.

Olin myös kampaajalla eilen. Nyt on kiva, uusi look eli lyhyehkö Bob- tyylinen leikkaus ja pää täynnä ihania vaaleita, hunajanvaaleita ja vaaleanruskeita raitoja, tosi hyvin sopii meikäläiselle vaikka ite sanonkin :D no, kesti jotain 3.5 h istua siellä mutta värjäys oli niin vaativa kun kesti kauan tehdä ohuita raitoja koko pää täyteen. :) Sopii toi värimaailma hyvin mun ihoon, ja sinisiin silmiin, toisekseen ei tarvii enään meikkaa kulmia kun se yksi raitojen väri on just sama kuin mun kulmakarvojen. Olikin jo aika luopua siitä ihan blondista kotiväristä, oli jotenkin jo vähän semmonen pissis-olo, nyt on oikea lady -olo, jes! :)

Nyt odottamaan miestä himaan, meni hoitaan yhtä asiaa. Sit oiskin ruokailu, eli linssikeittoa & spagetti bolognesea & pastaa tietty.

Huomiseen rakkaat, ihkua loppupäivää! <3

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Keskiviikkoilta

Ollaan taas illan puolella. Ollut kiva päivä :) Olin aamulla työkkärissä, ja törmäsin osaston pomoon, jonka kanssa mulla on hyvä suhde. Vaikka meillä pitäisi kai olla sellainen etäisempi ammattimainen suhde niin ei oikeastaan ole, jutellaan kaikesta...yksityisasioista myös :O Vähän hassua, mutta mukavaa. Ehkä tähän vaikuttaa se että hänellä on ollut joskus lapsen ollessa pieni, suomalainen ystävätär, jonka kanssa ollut tiivis suhde...

No joo, käynnin pointti oli se, että on tullut uusi laki, joka tarkoittaa sitä että jokainen alle 35- vuotias ja 35 vuotias, mähän oon siis tasan 35 v :D joutuu/pääsee intensiiviseen neuvontaan. Oon avoin kaikelle ja mulla on Cv yms paprut OK ja uusi täti sanoinkin että ensi viikolla oisi kolme tapaamista juuri näiden asioiden tiimoilta eli työhakemuksen kirjoittelua yms mutta en kuulemma tarvitse moista. Hän sai sitten idean, että voisin tehdä 4 viikon työharjoittelun erässä vuokratyöfirmassa, joka laajentaa juuri Münchenistä Nürnbergiin. Laitoin jo PDF:n menemään, katsotaan josko onni potkaisisi.

Nyt vielä pari pilsneriä ja hyvää musaa, mieskin on yövuorossa, saan istua yksin tän illan.

Good Night! <3

Kivaa

Kivaa, sain pari oikeasti hyvää työhakemusta menemään joihin siis haluisin oikeasti päästä :D Ei siis mitään semmosia "haen nyt kun ei ole muutakaan tarjolla".

Lopetin jo kirjoittamisen, en jaksa enään...nyt vielä yksi pilsneri ja ihana Madonnan kappale...sanoitukset on osittain kuin omasta elämästä :) Good Night <3



tiistai 26. heinäkuuta 2011

Iltaa :)

Taas on päivä joutunut jo illan puolelle. Paljon olisi vielä tekemistä, lähinnä netissä, kun on aivan pakko saada muutama työhakemus menemään. Ihan itseni vuoksi toki, hehe, ja huomenna on vielä työkkärin aika, ei sinne voi mennä aivan tyhjin käsin. Mielenkiinnolla odotan huomista aikaa, se on eka kurssin jälkeen.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Iltaa!

Ollut tekemistä joten ehdin vasta iltasella koneelle. Päivä mennyt kivasti, kotihommia tehden, syöden, miehen kanssa jutellen ja lintuja hoitaen <3

Vatsoja en saannut tehtyä tänään kun oli toissapäivästä johtuen vielä niin arat, en päässyt normaalisti edes nousemaan lattialta. :D

Teen kumminkin myöhemmin fitnessbandilla yläkropan jumppaa.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Yes! Sain aikaiseksi tehdä 100 vatsalihasliikettä. Nyt ulos :)

Uusi blogi

Ajattelin aloittaa uuden blogin, vaikka netissä on jo pari päiväkirjatyyppistä ketjua.

Osalle olen varmaan jo tuttu ihminen mutta muille; Olen ihan tavis kolmekymppinen nainen ja kiinnostunut asioista laidasta laitaan. Kauniista tavaroista, musiikista, eri kulttuureista ja kielistä...ja nyt blogeista ;) Ajattelin kirjoitella ihan omasta arjesta, elämästä kaikinpuolin, työstä, liikunnasta, ruoasta...

Tänään on haikea mutta hauska päivä samalla, isäni oli täällä nimittäin lepäilemässä kymmenen päivää, on Euroopan halki pyöräretkellä. Matka jatkuu pohjoiseen nyt, mä puolestani jäin siivoamaan kotiin ja surffailemaan netissä- aika ikäviä uutisia tuolta Norjan suunnalta tuli. :( Sain tehtyä myös vatsalihasliikkeitä ja kohta otan kimpsuni ja kampsuni kainaloon ja suunnistan miesystäväni asunnolle. Hyvää tätä päivää!